Bizim solaklar, fena kızmışlar.. “Bu ne ya.. Medrese gibi okul” diyorlar.. “Medrese” benzetmelerinin sebebi ne?
Okuduğu üniversiteyi terk etmiş, dünya kitabını kapatmış, ununu elemiş ve eleğini asmış. “Hiçbir şey ruhun ağrısı kadar can acıtıcı değil” diyor, “yollar madem ölüme çıkıy
Rus senatör Aleksey Puşkov, Suudi Arabistan’ın Rusya ile işbirliğini geliştirme niyetinin, ABD’nin müttefiklerine uyguladığı diktanın artık çalışmadığını gösterdiğini belirtti.
Star gazetesi yazarı ve Kanal 24’ün TV programcısı Ersoy Dede kredi kartı şebekesinin son kurbanı oldu. Dolandırıcılar Ersoy Dede’nin hesabından 1500 TL çektiler.
Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bulunan Selam Sarayı güvenlik kontrol noktasına düzenlenen silahlı saldırıda 2 güvenlik görevlisi öldü.
'Chateaubriand'ın Endülüs'le ilgili eski bir risalesini okurken fark edecektim. Reconquista sırasında Endülüs Müslümanları kılıçtan geçirilirken, kabristanlar da bundan payını almışt
İnsanın tabii haklarından ve ihtiyaçlarından biri olan hürriyeti putlaştıran anlayış olarak liberalizm içimize bir hançer gibi saplanmıştır. Allah’ın nazarında bir hiç olan bizim na
Belediye başkanlarının aldıkları maaşlar merak konusu haline gelmiştir. Acaba onlarda memurlar gibi mi ücret alıyor ya da onların maaş hesabı farklı mıdır? Nüfus rakamlarının maaşa
IKBY Başkanı Barzani, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcıları Allavi ve Nuceyfi ile Erbil-Bağdat arasındaki sorunların çözüm yolu konusunda 4 madde üzerinde mutabık kaldığı öğrenildi.
Tarihi ipek yolunu canlandıracak olan Bakü-Tiflis Kars Demiryolu, yeni sene gelmeden seferlere başlamaya hazırlanıyor. Demiryolu sayesinde Bakü’den kalkan tren, Tiflis’ten üzerinden Kars’a k
ABD Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan'a 15 milyar dolar değerinde THAAD füze savunma sistemi satılmasına onay verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi Twitter hesabından İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümüne ilişkin bir mesaj yayınladı.
TRT1 Ana haber sunucusu Erhan Çelik, istifa ettikten sonra Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sessizliğini bozdu.
Adana'da bir dilencinin 32 bankada 309 bin lirası olduğu belirlendi.
Rus vekil Anton Morozov, Pyongyang yönetiminin ABD'nin batı kıyılarını vurabilecek bir füzeyi test etmeye hazırlandığını iddia etti.