ABD koalisyon güçleri sözcüsü Steve Warren Rakka'da Esad ordusunun yerine PYD'yi görmek istediklerini açıkladı.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, son iki günde Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda 16 Azerbaycan askerinin hayatını kaybettiğini, 70 Ermeni askerinin de öldürüldüğünü duyurdu. ABD Dışi
ABD'nin Tennessee eyaletinde, 5 kişinin bulunduğu helikopterin düştüğü ve kurtulan olmadığı bildirildi.
ABD yönetimi, Umman Denizi'nde 1500 kalaşnikof, 200 roketatar ele geçirdiklerini açıkladı...
ABD Başkanı Obama Suriye Devlet Başkanı Esed ile ilgili önemli bir iddiada bulunuldu...
ABD'de Sosyal Politika ve Anlayış Enstitüsü tarafından yapılan araştırmanın sonuçları, Amerikalı Müslümanların "en dindar ve vatansever" dini gruplar arasında olduğunu ortaya koydu.
ABD Başkanı Obama ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Beyaz Saray'da görüştü. Görüşmede Libya, IŞİD'e karşı mücadele, Ege'deki göçmenler ve Afganistan konuları ele alındı.
Somali'de Ağustos ayında yapılacak seçimler konusunda yaşanan anlaşmazlıkta ara buluculuk görevini AK Parti Bursa milletvekili ve Somali Eski Büyükelçisi Kani Torun üstlendi. Puntland lide
ABD koalisyon güçleri sözcüsü Steve Warren, Rakka'yı Suriye rejim kuvvetlerinin ele geçirmesindense YPG'nin de içinde bulunduğu Suriye Demokratik Güçlerinin (SDF) ele geçirmesini tercih ed
ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı Trump'ın hedefinde bu kez çok konuşulan lider Kuzey Kore lideri Kim Jong-un vardı.
Çatışma ortadan kalktığında diyalog kendiliğinden gelecektir.
ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone: Obama’dan sonra başkanlığa kim gelirse gelsin Türkiye’nin önemini anlar.
Obama, Türkiye'yi eleştiriyor ancak ABD’de ulusal güvenlik nedeniyle gazeteciler ceza alıyor ve kaynaklarını açıklamaya zorlanıyor.
Trump, NATO'ya üye diğer ülkelerin ABD kadar katkıda bulunmadığını iddia ederek, gerekirse üyelikten çıkılabileceğini belirtti.
30 yıldır savaş cephelerinde bulunan Nusret Cephesi komutanı Şura üyesi ve sözcüsü Ebu Firas oğlu ile ABD saldırısına hayatını kaybetti.