ABD desteğiyle Haseke, Deyr ez Zor ve Rakka bölgelerini ele geçiren PYD, Suriye'deki petrol kuyularının üçte ikisinin hakimi oldu.
Obama'nın özel temsilcisi McGruk, YPG'li bir komutanın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin tutukluları serbest bırakma sözü verdiği belirtildi...
Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra Filistin’i himayesi altına alan İngilizler, Filistin’den ayrılma kararı verdiklerinde etkileri günümüze kadar sürecek şartların mimarı oldular.
İran'daki devrimin lideri Ruhullah Ayetullah Humeyni'nin, Şah devrilmeden önce ABD yönetimi ile gizli müzakerelere girdiği ortaya çıktı.
ABD Başkanı Barack Obama, Muhammed Ali'nin vefatı üzerine bir mesaj yayınladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner “Esed'in danışmanı Şaban'ı aşağılamamak için kendimi kontrol edeceğim” dedi.
ABD, Yemen'de Arap Yarımadası El-Kaidesini hedef aldı
Suriyeli üç çocuk, Beşiktaş sahilinde denize giren, daha sonra hareketsiz kalan Abdulkadir K.'yi boğulmaktan kurtardı. Abdulkadir K., olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
ABD'nin Teksas eyaletinde şiddetli yağış nedeniyle taşan dereden geçmeye çalışan askeri araç devrildi. İlk belirlemelere göre 5 asker hayatını kaybetti 4 asker ise suda kayboldu
ABD öncülüğündeki koalisyon, Halep’in kuzey kırsalında IŞİD’in 3 yönden kuşattığı Mare kasabasındaki muhaliflere havadan silah yardımı yaptı. YPG’nin liderliğini yaptığı Suriy
Irak ordusunun, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun hava desteği ve Şii milislerin katılımıyla IŞİD’in elindeki Felluce’ye yönelik operasyonu devam ederken, kentten kaçmayı ba
Tarih araştırmacısı yazar Murat Bardakçı, ABD'de yer yıl gündem olan 24 Nisan anması ve Ermeni tasarısının kabulünü yorumladı.
Mısır'da seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'yi deviren darbeci Abdülfettah Sisi'nin yakın dostu Ebu Ayneyn'in sahibi olduğu El Beled Televizyonu, Fetullah Gülen örgütünün hizmetine sunuldu.
ABD tarafından hazırlanan terör örgütleri ile ilgili raporda PYD'ye yer verilmemesi dikkat çekti