Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD’nin PKK’nın Suriye uzantısı PYD ve YPG’ye yaptığı silah yardımının 1.000 TIR’ı geçtiğini belirterek, 'Afrin'de gözümüzü karartırız' dedi.
Hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle Türkiye'den kaçarak Avrupa'ya sığınan Can Dündar, hakaretlerini bir seviye daha yukarı çıkardı.
Okunup bitirildiğinde, yazarlarını kıskandıran kitaplar vardır. “Ah keşke” dersiniz, “Bunu ben yazmış olsaydım!” Mesele sadece yazarların ulaştığı ün ya da elde ettikleri maddî ka
Katar, bazı Körfez ülkelerinin uyguladığı ambargoya rağmen Gazze'nin imarı için yardımlarını sürdürüyor.
Türkiye Hazır Beton Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Tarhan, "Türkiye, yılda 109 milyon metreküp hazır beton üretimiyle Avrupa'da birinci, dünyada ise üçüncü sırada yer alıyor." ded
ABD'nin, Mısır'a yaptığı askeri yardımı insan hakları ve demokrasi alanında gelişme göstermediği gerekçesiyle dondurmayı planladığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın Ürdün'ün başkenti Amman'da yaptığı görüşmenin ardından ortak bildiri yayımlandı.
Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Vietnam'ın başkenti Hanoi'ye gitti.
İran ile birlikte PKK'ya karşı yapılacak operasyonlarda, Sri Lanka'nın Tamil kaplanlarına karşı uyguladığı metodlar örnek alınacak.
'Ruhum sükut eder saatim isyan Sessiz çiğlıklarda boğulurum ben'
Macaristan Ulusal Gıda Güvenliği Ofisi, ülkede üretilen yumurtalarda böcek ilacı fipronil tespit edildiğini açıkladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dolu uyarılarının ardından vatandaşlar ve otoparkçılar, araçları korumak için üzerlerini battaniye ve halı ile kapladı.
Pilotsuz uçaklardan, evde bagaj teslimine ve ayakta seyahate, uçak yolculuğunu değiştirecek birçok yenilik kapıda. İngiliz Daily Telegraph gazetesi, bu alanda 5, 10, 20 ve 50 yıl içinde yaş
Terörle mücadele vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazıları Kürt devleti deyip duruyor, ben bunları Kürt kardeşlerime hakaret olarak kabul ediyorum. Suriye'de başka bir devlete asla iz
MSB: "2 Ağustos 2017 tarihinde icra edilen Yüksek Askeri Şura sonrası general ve amiral atamaları, 20 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev