Haksız ithamların sonuçlarından Fetih'in sorumlu olacağını belirten Hamas, Fetih'in Suçlamalarını "Ahlaksızlık" Olarak Nitelendirdi
Mısır’da darbeye destek veren BAE, ortak hareket ettiği Riyad'ın yolundan giderek Müslüman Kardeşler’i “terör örgütü” listesine aldı. Bölgede hızla yayılan İhvan karşıtı koalisy
Başbakan Davutoğlu’nun Filipinler ziyareti, bu ülkeyle ilişkilerde bir dönüm noktası. Moro İslami Kurtuluş Cephesi ile hükümet arasında arabuluculuk yapan Türkiye, kurulacak Müslüman o
Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç bugünkü yazısında tarihi bir tartışma başlattı. Ardıç, Atatürk’ün nasıl Türkiye’nin en büyük toprak sahibi ve zenginlerinden olduğunu, bugün Cu
Akıllı telefon kullanmanın artık bağımlılık haline geldiği günümüzde bu bağımlılıktan kurtulmak için farklı çözümler ortaya çıkıyor.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, polisin yetkisinin artırılacağını belirterek, "Eylemlerde molotof kullanılıyorsa, öldürücü ve yakıcı bir saldırı varsa polisin silah kullanma yetkisi var"
IŞİD saldırısında öldüğü iddia edilen PKK'nın üst yöneticilerinden Bahoz Erdal'ın fotoğrafları yayınlandı. Ancak görüntüler eski çıktı.
Civan Osman; eşi, beş çocuğu, kız kardeşi ve kız kardeşinin iki çocuğu ile Kobani’de IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye’ye geldi. Evlerini, tarlalarını terk etmek zorunda kalan
Kuzey Irak Bölgesel Kürt yönetimi Başkanlık Divanı Başkanı Fuad Hüseyin, terör örgütü IŞİD'in 200 bin militanının bulunduğunu iddia etti.
Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri: "Fetih hareketi kışkırtıcı bir tavır sergiliyor ve mevcut gergin durumu daha da geriyor" dedi.
Filistin Kurtuluş Cephesi Genel Sekreter Danışmanı Halit Barakat, Al Jazeera Türk'e verdiği mülakatta, "İsrail Filistin meselesini dini mitolojiler üzerinden yürütmek ve dünyayı bu şekil
Sosyal Güvenlik Kurumu verilerine göre, 2002 yılından itibaren 12 yılda 2 milyona yakın sigortalı, iş kazası geçirdi. Kazalarda 13 bin 510 işçi hayatını kaybetti.
Necip Fazıl Saygı Ödülü’nü alırken Erdoğan’ın konuşmasını ayakta dinlediği yazar, düşünür Nuri Pakdil düşünce dünyasını anlattı.
HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Öcalan'ın Mart veya Nisan ayında silahların bırakılması için PKK'ya çağrı yapabileceğini söyledi.
Türk Lirası dolara karşı yüzde 1'in üzerinde değer kazanarak, gelişen ülke para birimleri arasında en iyi performansı gösterdi