Ürdün'de sığınmacılara yönelik "göz tanıma sistemi" ile "manyetik kimlik kartı" uygulamasının kullanımına başlanacak. Sistemlerin yürürlüğe girmesi için 138 güvenlik merkezine ger
Irak'ın Enbar vilayetinin çeşitli bölgelerinde çıkan şiddet olaylarında, 25 IŞİD mensubu ve bir sivil hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Mersin Körfezi'nde batmak üzereyken sahil güvenlik ekipleri tarafından ulaşılan teknedeki çoğunluğu Suriyeli 131 kişi kurtarıldı.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Ebola virüsünden etkilenen üç Batı Afrika ülkesinde salgından ölenlerin sayısının 8 bine yaklaştığını, vaka sayısının da 20 bini aştığını aç�
Hava muhalefeti nedeniyle İstanbul - Bursa arasındaki bazı feribot seferleri iptal edildi.
"İsrail'in saldırı altında olduğunu" savunan İsrail Başbakanı Netanyahu, "Uluslararası camiadan beklentimiz, üzerimizde oluşturulmaya çalışılan Birleşmiş Milletler (BM) diktasına kar
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TBMM’de çözüm süreci ile ilgili yapılan ve 10 yıl içinde açıklanması suç sayılan "gizli oturum" kayıtlarını açıkladı. Özkoç "Ben bunların
İsveç’in güneyindeki Eslöv kentinde kundaklanan camide maddi hasar meydana geldiği bildirildi
Zeytinburnu'nda, dengesini kaybeden 35-40 yaşlarında bir kadın denize düştü. Dalgaların açığa sürüklediği kadın boğularak can verdi.
Prizren İslam Birliği, Prizren Sinan Paşa Camii’nde Türkçe vaazın yasaklandığına dair haberin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.
Irak'ta bağımsız olarak faaliyet gösteren "Irak İnsan Hakları Komisyonu" bin 597'si kadın, 3 bin 583 Yezidinin kayıp olduğu açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk-İş ziyareti sonrası konuştu.
Suikast girişiminde bulunduğu Papa 2. Jean Paul'ün Vatikan'daki mezarını ziyaret ettikten sonra İtalya'ya vizesiz girdiği için gözaltına alınan Mehmet Ali Ağca sınır dışı edilecek.
IKBY Başkanı Irak'ın gerçek bir ülke olmadığını sadece harita üzerinde var olduğunu ve Sykes-Picot'u değiştirmek istediğini söyledi.
Alman bir hackerin Federal Savunma Bakanı Von der Leyen'in bir resminden parmak izinin kopyasını çektiği bildirildi.