15 Temmuz'da darbecilere karşı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne giden vatandaşlar, ölüme meydan okuyarak askerlere karşı yürüyüşe geçti.
Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından bir helikopterle Yunanistan'a kaçan 8 asker Dedeağaç'ta hakim karşısına çıktı.
Darbeci Hava Kuvvetleri Komutanı olarak geçen Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan gözaltına alındı.
TSK'dan yapılan açıklamaya göre, "Bu zilleti ve rezaleti, Türkiye Cumhuriyeti Devletine, mazisi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerine ve asil milletimize yaşatan alçaklar en ağır
Kuzu’nun en tehlikeli firari olduğu ve çatışmaya girebileceği ifade edildi.
Eski HSYK 2. Daire Başkanı Nesibe Özer, yargıdaki cemaat örgütlenmesi için konuştu.
15 Temmuz darbe girişiminde millete kurşun yağdıran 124 general ve amiral gözaltına alındı. Bu askerlerden, cuntacıların Genelkurmay Başkanı Akın Öztürk, Orgeneral Adem Huduti ve Korgen
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, dabe girişimi gecesi Marmaris'te yaşananları anlattı.
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara'daki 4. Ana Jet Üs Komutalığında ortaya çıkan görüntüler, hain planın özenle hazırlandığını ortaya çıkardı.
Darbecilerin başını çeken Akın Öztürk'ün bir ay önce dişçisine darbenin sinyalini verdiği ortaya çıktı.
Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, darbe girişiminden haberdar olduklarıyla ilgili soruya kaçamak cevap verdi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, OHAL için, "40-45 günde sonuç alıp uygulanmasını bitirmeyi amaçlıyoruz" dedi, bu sürede Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin askıya alınacağın
Fethullah Gülen'in örgütüne sempatiyle baktığını saklamayan Bülent Arınç şu günlerde ekranlarda görünmüyor.
Zonguldak'ta, darbe girişiminin ardından tutuklanan kadın hakim adliyeden çıkarılırken, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı.
Sivas 5'inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, cemaatle yakından ilgisi olduğunu itiraf etti.