Almanya'nın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) de içinde bulunduğu din evi projesine 10 milyon avro aktaracağı belirtildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Geçtiğimiz haftalarda Fatih sondaj gemimiz Antalya açıklarında sondaja başladı, kardeşi geliyor. Aralık'ta sularımıza girmiş olacak. Büy�
Eski Makedonya Başbakanı'nın iltica talebini kabul eden Macaristan'ın Başbakanı Viktor Orban "(Gruevski) Makedonya'da başbakan olarak Soros'un ağına yönelik en sert adımları attı. Bu yüz
Haziran 1982'de 56 sığınmacı taşıyan Lübnan gemisinin batırılması vakasıyla ilgili yayın yasağı 36 yıl sonra kaldırıldı.
Hamas liderlerinden Sami Ebu Zuhri, “Arap liderlerinden her kim Siyonist Başbakan Binyamin Netanyahu veya herhangi bir Siyonist lideri ağırlarsa bu Kudüs’ten vazgeçme, Filistin halkını sır
Tunuslu aktivistler, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın 27 Kasım'da gerçekleştirmesi planlanan Tunus ziyaretini protesto etme çağrısında bulundu.
İran Deniz Kuvvetleri'nin, Suudi Arabistan'a ait bir balıkçı teknesine el koyduğu ve teknede bulunanları tutukladığı belirtildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kritik uyarı geldi! Yurdun birçok bölgesinde yağmur ve sağanak bekleniyor.
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez: Hükümetim her zaman İspanyolların çıkarlarını savunacak. Eğer değişiklik olmazsa, Brexit'i veto edeceğiz.
Ukrayna'nın doğusunda 4 yıl önce düşürülen Malezya Havayollarına ait MH17 sefer sayılı yolcu uçağında ölenlerin yakınları, Rusya'yı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine (AİHM) şikaye
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde çetelere yönelik operasyonlarda 40’ın üzerinde kişiyi yakaladı.
Yüksek İslam Şura Başkanı Vedat Ahmet, borçlarını kapatmak için Türkiye ve İİT'den yardım istedi
27 Mayıs darbesiyle kurulan Yassıada mahkemesinde ünlü yazar Peyami Safa'nın yaptığı konuşmanın bir bölümü yayınlandı. Peyami Safa sahibi olduğu ''Türk Düşüncesi'' dergisini çıka
Rus Büyükelçi Andrei Karlov suikastında iddianamenin detayları ortaya çıktı. İddianamede, 'Suikastın arkasında FETÖ ve istihbarat örgütleri var' denildi. İddianamede FETÖ elebaşı Gü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da üniversite laboratuvar açılışı ve kütüphane temel atma töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, önemli mesajlar verdi.