Suriye İhvanı Genel Sekreteri Velid, "ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin açıklamaları şaşırtıcı ve olumsuz" dedi.
İranlı yetkililer, ülkenin nükleer programı hakkında ABD ile teknik konularda yüzde 90 oranında anlaştıklarını bildirdi
İran yönetimi devam eden nükleer müzakerelerde, teknik meselelerle ilgili sorunların ABD ile yapılan görüşmelerde yüzde 90 oranında çözüldüğünü açıkladı.
Suriye muhalefet lideri Halid Hoca, ABD'nin Suriye konusunda 'umursamaz' bir tavır sergilediğini, Rusya'nın ise Suriye'den yalnızca Batı ile Doğu arasında tarafsız kalmasını istediğini söy
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad dün ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Suriye ile müzakereye yeşil ışık yakan sözlerine yanıt verdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf, ABD'nin Suriye politikasında değişiklik bulunmadığını ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed ile doğrudan müzakere etmelerinin
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Washington yönetiminin 'eninde sonunda' Suriye'deki rejimin lideri Beşşar Esed'le görüşmek zorunda kalacağını söyledi.
Suriye ve Irak üzerine yaptığı strateji - analiz çalışmalarıyla tanınan Gazeteci - Yazar Levent Kemal, geçtiğimiz hafta sonu ABD öncülüğündeki Koalisyon tarafından vurulan Atme ve Sal
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısır’da düzenlenen uluslararası ekonomi forumunda, "Hepimiz İsrail için çalışmalıyız" dedi.
ABD'nin Türkiye'den, İncirlik'e Predator yerleştirme talebinde bulunduğu, Türkiye'nin bu talebe olumlu cevap verdiği iddia ediliyor. Predatorlar, bombardıman yapabilen insansız hava araçları
Suriyeli muhaliflere yönelik ABD ile eğit-donat projesi başlatan Türkiye, Washington'dan önemli bir konuğu ağırlayacak. Obama’nın IŞİD'e karşı koalisyondaki özel temsilcisi John Allen'�
Siyah bir gencin polis tarafından öldürülmesinin ardından ABD çapına yayılan protesto gösterilerinin başladığı Ferguson kentinde 2 polis vuruldu.
BM'deki mavi bereli barış askerlerinin Avrupalı asker sayısı 25 binden 6 bine kadar düşürüldü, ABD Devlet Başkanı Obama, Avrupalılardan daha fazla asker istiyor.
Musul’un IŞİD’den alınması için başlatılacak operasyon öncesinde üst düzey ABD askeri heyeti Ankara’ya geldi
ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, IŞİD’in Musul’dan çıkarılmasına yönelik planları ve sahadaki son durumu görüşmek üzere Bağdat’a gitti.