ABD Başkanı Trump’ın mültecileri neden Avustralya’ya almadıklarını açıklayan Başbakan Turnbull’a "Sen benden daha kötüsün" dediği ortaya çıktı
ABD Senatosu, Filistin mahkum ve şehit ailelerine yaptığı yardımları askıya alana kadar ABD’nin Filistin'e yardımlarını kesmesini öngören tasarıyı geçirdi
Yine de bölgesel ve küresel istikrarsızlıkların birleştiği bir coğrafyada bulunan Türkiye'nin karşılaştığı meydan okumaların daha yaman olduğunu söylemek lazım. Ortadoğu'da yıkıl
Afganistan’ın başkenti Kabil’de, Amerikan askeri konvoyuna düzenlenen saldırıda 3 sivil öldü, 5 Amerikan askeri yaralandı.
ABD Büyükelçiliği, Suriyeye giden tırlarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 'ABD, Suriye'de DEAŞ'la mücadele eden hiçbir gruba tank vermemiştir' ifadelerine yer verildi.
Suriye'nin Rakka ilinde konuşlu ABD güçleri, terör örgütü PKK/PYD'nin sivillerin evlerini yağmalaması üzerine, müdahale etmek zorunda kaldı.
Pentagon Afganistan’ın Kandahar vilayetinde Taliban’ın üstlendiği bir intihar saldırısında iki ABD askerinin öldüğünü duyurdu.
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, ABD'nin yeni yaptırımlarıyla Rusya'ya kapsamlı ticaret savaşı ilan ettiğini ifade etti.
ABD Başkanı Donald Trump, kongrede alınan Rusya'ya karşı yaptırım kararlarını onayladı.
ABD Başkanı Trump
Birleşmiş Milletler, ABD ve AB'nin kara listesinde yer alan Suriye diktatörü Esed ile ilişkili şirketlere 18 milyon dolarlık para aktardı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Suriye'de Rusya ile ittifak ve Beşar Esad geleceği hakkında açıklamalar yaptı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'ye uyguladığı seyahat yasağı hakkında değişiklik yaptı ve kimlerin bu yasağa tabi olduğunu yeniden düzenledi.
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Başkan Donald Trump yönetiminin Gürcistan'ın NATO üyeliğini desteklediğini söyledi.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Suriye'nin Deyrizor kentine düzenlediği hava saldırısında 60 kişinin hayatını kaybettiği iddia edildi.