ABD Yüksek Mahkemesi, alt mahkemenin mültecilere yönelik koyduğu yasaklardan muaf tutulmalara ilişkin kararı geçici olarak durdurdu.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Zafer Çağlayan'ın ABD'deki davaya dahil edilmesine ilişkin, 'Fetullahçı Terör Örgütü'nün görmek istediği hesaba bugün ABD yargısı alet edilmiştir.'ded
ABD Adalet Bakanlığı’na bağlı Federal Cezaevleri Bürosu’nun internet sitesindeki resmi kayıtlara göre, ‘09135-104’ kayıt numaralı Zarrab önceki gün (09.09.2017) cezaevinden tahliye edi
Aydınlık'tan Berk Özer'e konuşan Rusya Dış Politika Danışmanı Dugin 'ABD, Türkiye'de iç savaş çıkarmayı denedi' dedi.
Mısır ordusunun 8 yıl aradan sonra ABD ile "Parlak Yıldız 2017" adlı ortak askeri tatbikatına başladığını ve Muhammed Necib askeri üssünde 20 Eylül'e kadar tatbikatın devam edeceğini
Trump, ayrı ayrı telefon görüşmeleri yaptığı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed El Nahyan ve Katar Emiri Şeyh Temi
YPG/PKK saflarından teslim olan 3 kadın terörist örgütün gerçek yüzünü itiraf etti.
ABD'nin Suriye'de başarı elde etmek için hedef gözetmeden yaptığı saldırılarda 150’si çocuk en az 860 sivil hayatını kaybetti.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Bangladeş'e sığınan yaklaşık 270 bin Arakanlı Müslümanın durumuyla ilgili endişelendiklerini ve bu kişilere insani yardım ulaştırılması için ilgili ort
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. İki lider, New York'ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu çerçevesinde bir araya gelme konusunda mutabık kaldı.
Terör örgütü PYD/PKK'nın, Suriye'de ABD'nin desteğiyle terör örgütü DEAŞ kontrolündeki Deyrizor iline kuzeyden operasyon başlattığı bildirildi.
Suudi Prens Muhammed bin Selman ile Katar Emiri telefonla görüştü. Görüşmenin ABD Başkanı Trump aracılığı ile gerçekleştiği bildirildi.
ABD Federal Acil Durum Yönetim Kurumu (FEMA), Florida eyaleti sahillerine yaklaşan Irma Kasırgası'nın büyük yıkıma yol açacağı uyarısında bulundu.
Çin ABD ve Güney Kore'ye, Bölge Yüksek İrtifa Hava Savunma sisteminin kurulumunu durdurma çağrısında bulundu.
Yeni stratejiye göre ABD’li subaylar gerekli gördükleri durumda ülkenin herhangi bir yerinde operasyon yapabilecek.