ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey heyet, Arakan'da devam eden krizle ilgili Myanmar ve Bangladeş'te temaslarda bulunacak - Heyet, Cox's Bazar'ı da ziyaret edecek
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, "Kerkük'te meydana gelen büyük bir ihanetti" açıklamasında bulundu.
ABD yönetimi, Türkiye’ye de S-400 füze savunma sistemi satacak olan “Rosoboronexport” ile “Almaz-Antey” şirketlerini kara listeye aldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, 39 Rus özel şirketi ve devlet organizasyonuna yönelik yaptırım uygulayabileceğini açıklamasında bulundu.
Suikast sonucu hayatını kaybeden ABD Başkanı Kennedy'nin öldürülmesine ilişkin belgeler, ABD Başkanı Trump'ın talimatıyla internette erişime açıldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Katalonya'nın bağısızlık kararına yönelik İspanya merkezi hükümetine destek verildiği söylendi.
Irak ile Peşmerge güçleri arasında ateşkes sağlandığını açıklanmıştı ancak koalisyon sözcüsü Dillon, ateşkes sağlandığı açıklamasını yanlışlıkla yaptığını söyledi
Irak Başbakanı İbadi, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson ile telefonda görüştü.
ABD Başkanı Trump, öldürülen eski başkan John F. Kennedy suikastına ilişkin 35 bin gizli belgeden 2 bin 800’ünün yayınlanmasına onay verdi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "Esed ailesinin saltanatının sona erdiğini ve asıl önemli olan konunun bunun nasıl olacağı" olduğunu söyledi.
ABD Ticaret Bakanlığı, Türkiye, Birleşik Krallık, İtalya, İspanya, Ukrayna, Güney Kore ve Güney Afrika’dan ithal edilen karbon ve alaşım çelik filmaşine değişen oranlarda anti-damping
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Beşar Esad'ın herhangi bir rolünün olmadığı bütünleşmiş bir Suriye istediklerini söyledi.
ABD ve terör örgütü PKK/PYD'nin şiddetli saldırıları ve DEAŞ'la çatışmalarında harabeye dönen Suriye'nin Rakka kenti, yağmalanıyor. PKK/PYD teröristleri, kent sakinlerinin evlerine d�
ABD Başkanı Donald Trump, kendi seçim kampanyası ile Rusya arasında "gizli bağlantılar" olduğunu ispatlamak amacıyla dosya hazırlayan bir firmaya, Demokratların başkan adayı Hillary Clint
ABD Dışişleri Sözcüsü Nauert, resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptığı paylaşımda IKBY'nin kararını memnuniyetle karşıkladıklarını duyurdu.