ABD yaptırımları sebebiyle petrol satmakta zorlanan Tahran, Enerji Borsası'nda satışa çıkardığı1 milyon varil ham petrolüne bir önceki arzda olduğu gibi alıcı çıkmadı.
ABD Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan raporda, daha önce yendik diye belirttikleri IŞİD’in, yeniden canlanabileceği uyarısında bulunuldu.
ABD Başkanı Donald Trump, İçişleri Bakanlığı için halen bu görevi vekaleten yürüten David Bernhardt'ı aday gösterdiğini açıkladı.
Suudi Arabistan ve BAE'nin, ABD'den satın aldığı silah ve araçları El Kaide bağlantılı gruplar dahil birçok grup ve kabileye verdiği ortaya çıktı. CNN'in yayınladığı görüntülerde
Abdullah Yıldız- Yeni Akit
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
ABD ile gerilim yaşayan Rusya, RS-28 Sarmat kıtalararası füzenin geliştirilme çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediğini açıkladı.
Afganistan'da, ABD'nin 2001 yılındaki işgalinin ardından yeniden yapılandırılan merkezi yönetimin ülke genelindeki hakimiyeti azalırken Taliban İslam Emirliği'nin kontrol alanı arttı.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanına gelen ve idamla yargılanan İhvan mensubu Muhammed Abdulhafiz Hüseyin'in, darbeci Sisi yönetimindeki Mısır'a iade edildiği belirtildi.
19. yüzyılın sonları, Osmanlı İmparatorluğu için oldukça sıkıntılı ve acı vericiydi. Bir zamanların muhteşem imparatorluğu dağılmaya yüz tutmuş,Fransız İhtilali ile başlayan mi
Abdülaziz Kıranşal- Milli Gazete
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Guaido'nun destekçileri ülkeye Amerikan müdahalesi için çağrıda bulunmaya devam ediyor. Yapılan gösterilerde ise İsrail ve ABD bayrakları ise dikkat çekti.
ABD Başkanı Trump, ABD'nin Suriye'den çekilme kararına ilişkin, 'Zorunda kalırsak geri döneriz. Çok hızlı geri gelebiliriz ve ayrılmıyoruz.' dedi.