Yunanistan’ın Midilli adasına geçmek isteyen sığınmacıları taşıyan beş tekne alabora oldu. Kazalarda en az yedi çocuk hayatını kaybetti.
Adını vermeyen bir ABD Savunma Bakanlığı yetkilisi, USS Lassen gemisinin Güney Çin Denizi'nde Çin'in karasularına dahil olan bir bölgeye girdiğini söyledi. Washington'a 'düşünmeden hare
YPG'nin ABD'li savaşçılarından Matson, Davutoğlu'nun PYD'yle ilgili sözlerine yanıt verdi...
PKK'nın Suriye uzantısı PYD, ABD-Rusya rekabetinden istifade etmenin yollarını arıyor.
Ankara'nın geçtiğimiz yıl 'algı operasyonu' yapmakla suçladığı ABD'li düşünce kuruluşu Freedom House, "Dünyada İnternet Özgürlüğü 2015" raporunda Türkiye'yi, internetin 'kısmen �
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koza İpek Grubu'na kayyum tayiniyle ilgili değerlendirme yaptı: Acaba neden kayyum tayin edildi? Bunun üzerinde iyi düşünülmesi lâzım.
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon'a, ABD'deki basın toplantısında, IŞİD'den endişe duyup duymadıkları ve örgütün neden İsrail'i tehdit etmediği soruldu.
Avrupa Parlamentosu, AB'nin 2016 bütçesinde göçmenler ve genç istihdamı için ek fon oluşturulması yönündeki karar tasarısını kabul etti.
ABD tarafından Suriye sorunun ele alınacağı Viyana toplantısında davet edilen İran, toplantıya katılacağını bildirdi
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, terör örgütü IŞİD'in yok edilmesi için Suriye'de savaşa son verilmesi gerektiğini savundu.
ABD Başkanı Obama’nın Suriye’de IŞİD’e karşı özel birlikleri konuşlandırmayı ve YPG ile işbirliği içeren askeri planı imzalaması bekleniyor.
IKBY Başkanı Barzani, ABD Başkanı Barack Obama'nın özel temsilcisi McGurk ile Musul'u kurtarma operasyonunu görüştü.
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Suriye ve Irak'ta IŞİD ile mücadelede sahadaki ortakları daha fazla destekleyeceklerini açıkladı.
Bilim insanları, Mısır'da 20 yıl önce çıkarılan bir çömlek parçasının 'alfabe kitabı' olduğunu ortaya çıkardı. Üzerinde antik Mısır kelimeleri yer alan çömlek, M.Ö 3 bin 500 y�
ABD’de yayınlanan Da Vinci Demons dizisinin yeni bölümünde Osmanlı’yı 'Allah'sız ve kafir' diye göstererek ağır hakaretlere yer verdi.