"Şu an NATO ve Rusya kendi askeri alanlarının hattını çiziyor. Bir hat savaşı var. Yeni Berlin Duvarı nerede çizilecek? Rusya iki kutuplu dünyaya geri dönüşü zorluyor. Yani ‘elveda kü
ABD Başkanı Barack Obama, Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) daha önce hiç olmadığı kadar yoğun bir bombardımana tuttuklarını söyledi.
Suudi Arabistan, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 33 ülkeyle birlikte 'Teröre karşı İslam ittifakı' oluşturduğunu açıkladı.
İsveç Barış Enstitüsü'nün (SIPRI) derlediği rakamlara göre 2014 yılında dünya çapında silah satışlarında Batı Avrupa ve ABD'nin pazar payı düşerken Rusya ve Asya merkezli şirketl
Güney Kore'de çalışanlar hayatın anlamını öğrenmek için canlı canlı tabuta giriyorlar
ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin yarınki Moskova ziyaretinde Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye ile gerilimin giderilmesini ele alacağı bildirildi.
26 yıl içinde bulunduğu PKK’da 18 yıl üst düzey yöneticilik yapan, Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan, PKK'ya sert tepki gösterdi.
Talabani, Kürdistan Yurtseverler Birliği ve Goran Hareketi Irak Parlamentosu'na 'Terör Örgütü PKK terörle mücadele eden güç olarak tanınsın' teklifi verdi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Batı Şeria ve Gazze'deki halk ayaklanmasının, İsrail'in devam eden ihlallerine cevap niteliğinde olduğunu belirtti.
Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde görev yapan öğretmenlere, 'hizmet içi eğitime' alındıkları ve bu eğitime memleketlerinde katılabileceklerinin bildirilmesinin ardından öğretmenle
İsrail askerleri, Filistinli muhabirin yayınını engellemeye çalışsa da başarılı olamadı.
Abdullah Öcalan'a 'onursal vatandaşlık' verildiğini duyuran afişler İtalya'nın Palermo kenti sokaklarına asıldı.
Mısır'da 'tutuklu takası' anlaşması çerçevesinde serbest bırakılan İsrail casusu Avde Tarabin'e karşılık 4 Mısırlı mahkumun daha salıverildiği bildirildi
"Şu an NATO ve Rusya kendi askeri alanlarının hattını çiziyor. Bir hat savaşı var. Yeni Berlin Duvarı nerede çizilecek? Rusya iki kutuplu dünyaya geri dönüşü zorluyor. Yani ‘elveda kü
Çek hükümeti, Irak'tan 153 Hristiyan sığınmacı kabul edeceğini açıkladı