HDP'nin İmralı ziyaretlerinin ardından kamuoyunda tepkilere neden olan açıklamalar yapması hükümeti harekete geçirdi.
Fransa'da ve dünyada kitapları çok satan romancı Michel Houellebecq'ten 7 Ocak'ta raflardaki yerini alacak olan büyük tartışmalara gebe bir roman geliyor.
ABD Başkanı Obama, Rusya ekonomisinin koşullarına dikkat çekerek Putin'in manevralarıyla Batıyı alt edemediğini söyledi. Sony şirketine yönelik siber saldırıya da değinen Obama, Kuzey K
Çağlayan Adliyesi'nde eylem yapan Gülen Cemaati yanlılarına polis uyarısı yaptı. Uyarıyı dikkate almayan Cemaat yanlıları toplanmaya devam ediyor.
Mısır yönetimi, iki ay aradan sonra Gazze'yi dünyaya bağlayan Refah Sınır Kapısını iki günlüğüne açtı. Gazze'den sadece hastalar, öğrenciler ve oturma izni ya da vizesi olanlar çık
Yüzlerce kişinin geldiği Kahramanmaraş'ta 100 kişilik gruba izin verildi
5 bin tanksavar füzesi taşıyan kargo uçağı Prag Havalimanı’ndan Erbil’e doğru yolu çıktı
Bülent Arınç, 'Şimdi birileri ellerini ovuşturuyor, 'Tayyip gitti ya bizim önümüz açılabilir' diye, biz de Tayyipler bitmez' dedi.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Heniyye, Filistin halkına sunduğu yardımlardan dolayı Türkiye'ye teşekkür etti.
Akçakale'de Suriye'ye geçmeye çalışan yabancı uyruklu üç kişi yakalandı
Bolu'da partisinin 5. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Davutoğlu, Türkiye'nin AKP iktidarı döneminde IMF'ye borçlarından kurtulduğunu söyledi, "Malzeme aynı, aşçı değişti" dedi.
Mısır'da 3 Temmuz darbesiyle iktidardan indirilen İhvan-ı Müslimin'in siyasi kanadına bağlı milletvekilleri, İstanbul'da kurdukları "meclis"le faaliyetlerine devam kararı aldı
Hrant Dink’in öldürüleceğine dair istihbarat raporunu İstanbul’a iletmeyen dönemin Trabzon İstihbarat Şube Müdürü Engin Dinç bugün İstihbarat Daire Başkanlığı koltuğunu işgal edi
Bursa'da bir kişinin, evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş etmesi sonucu 3 polis memuru yaralandı. Polis ekipleri, zaman zaman ateş etmeyi sürdüren bu kişiyi ikna etmeye çalı�
Tunus'ta ilk turda yeterli çoğunluğu sağlayamayan Baci Kaid Sibsi ve Munsif Merzuki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda yarışıyor.