Melih Gökçek, Fransa'da 17 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların arkasında İsrail istihbarat örgütü Mossad'ın olduğunu öne sürdü.
Lübnan askerleri ülkenin en büyük hapishanesi Rumiye'ye sabah saatlerinde bir baskın yaptı. Askerler, haftasonu gerçekleşen bombalı saldırıların azmettiricilerini arıyor
Aylardır Gazze'deki yıkımı görmeyen Abbas'ın Fransa'ya gitmesi Filistinlileri kızdırdı
Günde binlerce insanın gelip geçtiği İstiklal Caddesi'ndeki az sayıda camiden biri olan Hüseyin Ağa Camii'nin yapılış tarihi 1596. Ahşap minberi ve zarif vaaz kürsüsü ile güzelliğini
Dünya liderleri, Paris'te gerçekleştirilen yürüyüşe katılmak üzere Elysee Sarayı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na doğru harekete geçti.
Pakistan'da Taliban mensuplarının 150 kişiyi öldürdüğü okulda eğitim yeniden başladı. Saldırıdan yaralı kurtulan öğrenciler, kollarındaki bandajlarla okula gitti.
Müslüman mahallesinde salyangoz satılıyor...Fox'unu da al Türkiye'den git Murdoch Efendi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan'dan FOX TV'nin patronu Rupert Murdoch'ın ska
Haaretz gazetesi Hollande'ın İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Paris'teki yürüyüşe katılmasını istemediğini iddia etti.
Ünlü yönetmen Sinan Çetin, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamasında Türkiye adının Osmanlı olarak devam etmesini istediğini vurguladı.
Trazbon’un Çaykara ilçesindeki inşaat şantiyesinde çığ altında kalan işçileri arama çalışmaları zor şartlarda sürdürülüyor. Havanın kararmasıyla çalışmalara ara verilirken ç�
Paris'teki saldırıdan sonra Almanya'daki gösterilerde kullanılan Peygambere hakaret karikatürlerine yasak getirildi
Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, ülkesinin bölünme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi
Suriye’de muhalif gruplarla savaşan IŞİD, bir çok defa yapmış olduğu gibi muhalif savaşçıları infaz uygulamalarını sürdürüyor.
Irak'ta, İran ordusuna mensup bir komutanın, IŞİD'le çatışmada öldürüldüğü belirtildi.
PKK'nın geçen ay katliam girişiminde bulunduğu Cizre yine karıştı. Terör örgütü üyeleri, HÜDA PAR'lıların ev ve iş yerlerine saldırdı.