'Suriyeliler, Türkiye ekonomisine, oluşturdukları yük kadar da iş gücüyle ciddi bir dinamizm kattı' diyen TYB Gaziantep Başkanı Mustafa Yıldız, 'Yine de mülteci meselesini 'ekonomik' boyu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın istifa etmesinden sonra AK Parti’de düzenlenen iki kritik toplantıda belediyelerle ilgili çalışmalar değerlendirildi. 2019
AK Parti Hakkari İl Başkan Yardımcısı Salih Kahraman'ın aracına bombalı saldırı düzenlendi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 22 Eylül'de görevi bırakmasının ardından yeni belediye başkanı bugün seçiliyor.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de uluslararası havalimanına roketli saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sonucu 3 saldırgan öldürüldü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki güvenlik toplantısı başladı.
AFAD Başkanı Güllüoğlu,Türkiye'nin Arakanlı Müslümanlar için Bagladeş'te kuracağı kampa ilişkin "AFAD olarak sadece kampı kurup kendi haline bırakmayı değil burada eğitim ve sağlı
CDU/CSU partileri, ülkenin mevcut Maliye Bakanı Schaeuble'yi Federal Meclis Başkanlığına aday göstereceklerini duyurdu
Ürdün Kraliyet Hava Yolları, cuma gününden itibaren Irak'ın Erbil ve Süleymaniye kentlerine yönelik seferlerini askıya alacağını duyurdu.
İsrail Genelkurmay Başkanlığı'nın, 2016'da işgal altındaki El Halil kentinde yaralı Filistinli genci kameraların önünde kafasından vurarak öldüren İsrailli asker Elor Azaria'nın cezas
ITC Başkanı Salihi, Kerkük kentindeki bürolarının güvenliğinin sağlanması için "Türkmen Koruma Birlikleri" adı altında bir birim oluşturulacağını belirtti.
Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu, cuma gününden itibaren Türkiye'den Irak'ın Erbil ve Süleymaniye kentlerine karşılıklı uçuşların askıya alınacağını duyurdu.
Irak Parlamentosu Başbakan İbadi’ye Kerkük’e asker gönderme yetkisi verdi. Öte yandan Irak'ın atılacak askeri adımlar için İran'a askeri heyet göndereceği bildirildi.
Irak Başbakanı İbadi, IKBY'ye çağrıda bulunurak tartışmalı bağımsızlık referandumunun iptalini istedi. Irak Parlamentosu da Başbakan İbadi’ye Kerkük’e asker gönderme yetkisi verdi.
Kuzey Irak'a uçuş yapan yabancı havayollarının uçuşları askıya alındı