Genelkurmay Başkanlığı Suriye füzelerinin devriye uçuşu yapan Türk savaş uçaklarına 17 dakika boyunca kilitlendiğini bildirdi.
Beyin kanaması geçirdikten sonra sağlık durumu tartışma konusu olan Irak Cumhurbaşkanı'nın yeni fotoğrafları yayınlandı. Talabani önceki fotoğraflarına göre daha sağlıklı görünü
ABD’nin Teksas eyaletindeki Fort Hood askeri üssünde yapılan silahlı saldırıda, aralarında saldırganın da bulunduğu 4 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi yaralandı.
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Uluslararası Uzay İstasyonu (UUİ) dışında Rusya ile ilişkilerini askıya aldı.
Sydney'de Ermenilerin Türkiye Başkonsolosluğu önünde protesto düzenlemesi üzerine ülkedeki Türkler, Başkonsolosluk binasının çevresinde etten duvar ördü.
Nijerya’nın Maiduguri kentinde intihar saldırısı girişiminde bulunan 4 Boko Haram militanının üzerlerindeki patlayıcıların askerlerin açtığı ateş nedeniyle infilak etmesi sonucu 21 ki
Mısır'ın Giza kentindeki Kahire Üniversitesi Mühendislik Fakültesi önünde art arda üç patlama meydana geldi. Biri tuğgeneral iki kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı saldırıl
İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii, "Müslüman Kardeşler Cemaati'nin 85 yıllık tarihinde hiçbir zaman terörle ilişkisi olmamıştır. Gerçek teröristler onlardır" dedi.
İsrail askerleri, Batı Şeria'da ruhsatsız yapıldığı gerekçesiyle Filistinlilere ait 20 evi ve 3 çadırı yıktı.
Babası, evlerine yapılan baskında bir arkadaşıyla birlikte öldürüldüğünde o 5 yaşındaydı. Leyla İmret, olayın ardından terk ettiği Cizre’ye 22 yıl sonra dönebildi. Hem de ilçenin
AB Konseyi, Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki BM barış gücü operasyonuna destek için bin asker gönderme kararı aldı.
Filistin tarafının Kerry’e verdiği 24 saatlik sürenin dolmasının ardından Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, Filistin’in BM kurumlarına üyelik sürecini başlatacak imzayı attı. A
Başkent Nairobi'deki patlamalarda 6 kişi öldü 25 kişi yaralandı. Patlamalar Somalililerin yoğunluk olarak yaşadığı Eastleigh semtinde meydana geldi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Fethullah Gülen'i kastederek "Bu beyefendi Pensilvanya’da yaşıyor olsun ya da olmasın, Türk hükümetinin Twitter’ı yasaklaması, kendileriyle aynı �
Eski Pakistan Devlet Başkanı Müşerref, "vatana ihanet suçlaması" ile yargılandığı davanın duruşmasına katıldı.