30 kişinin öldüğü Ankara'daki patlama sonrası komünist gruplara mensup bazı eylemciler galeyana getirici söylemlerle polise ve polis araçlarına saldırdı.
Ankara'da 30 kişinin ölümüne onlarca kişinin yaralanmasına sebep olan patlamada dikkat çeken ayrıntı ortalığa saçılan bilyeler oldu.
Akif Beki, ÖSO liderine canlı yayında "IŞİD'le neden sadece Kürtler savaşıyormuş algısının" olduğunu sordu.
Fransız haber ajansına konuşan terör örgütü PKK elebaşlarından terörist Cemil Bayık, demokrasi için HDP'ye destek verilmesi gerektiğini söyledi.
Ankara'da yaşanan patlamaya ilişkin CHP'den ilk açıklama geldi.
Netanyahu'nun yönetiminde ırkçılık dozunu iyiden iyiye artıran İsrail, Batı Şeria ve Kudüs'te her gün bir Filistinliyi öldürürken, saldırgan askerler dün de Gazze sınırında 6 kişiy
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da yaşanan patlama sonrası bugün saat 12.00'de resmi konutta güvenlik toplantısı yapacak. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Akdoğan, MİT Müsteşarı Fidan
Ankara'daki Barış Mitingi öncesinde tren garı yakınlarında miting katılımcılarını hedef patlama, dünya basınında geniş yer buldu.
BM Güvenlik Konseyi, Avrupa Birliği'ne, Libya'dan Avrupa'ya göçmen taşıyan gemilere açık denizde el koyma ve bunları kullanılamaz hale getirme yetkisi verdi.
Yenilenen Şike Davası'nın 6. ve son duruşmasında mahkeme, sanıkları "suç örgütü kurmak" ve şike" suçlarından beraatlerine karar verdi.
Kassam Tugayları, ''Tüm direniş gruplarını yakında gerçekleşecek savaş için hazırlıklı olmaya çağırıyoruz.'' açıklamasını yaptı.
Yol kesen PKK’lılar, Diyarbakır'dan görev yaptığı Hani ilçesine dönen polis memu Salih Eroğlu, hamile eşi ve 3 yaşındaki çocuğunun yanında şehit edildi.
Bursa'da tarihi Kapalı Çarşı'da henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yaklaşık 40 iş yeri zarar gördü.
Emeklileri TOKİ vasıtasıyla ev sahibi yapmak için düğmeye basan AK Parti'nin, seçim sonrasında bu alandaki çalışmaların hızlandırılacağını açıklaması heyecan yarattı.
Beyaz Saray ve Ulusal Güvenlik Konseyi üyeleri, Obama'yı Suriye'den çıkarmak ve Esed rejiminin devam etmesi çabası içindeler.