Kenya Devlet Başkanı Uhuru Kenyatta, 2 bin 700'den fazla idam mahkumunun cezasını müebbet hapse çevirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Dışişleri ve Uluslararası Kalkınma Bakanı Ayrault'yu kabul etti.
İran Cumhurbaşkanı Türkiye'nin Irak hükümetinin izni olmadan Musul operasyonuna katılmasının "çok tehlikeli" olacağını söyledi.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, erken seçimin gündemlerinde olmadığını söyledi.
Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas Türkiye ve Katar ziyaretlerine başladı. Filistinli kaynaklara göre, bu ziyaretlerin ana hedefi Hamas ile Fetih'i yakınlaştırmak.
Yaklaşık beş yıl korsanlar tarafından rehin tutulmalarının ardından serbest bırakılan bir grup denizci BBC'ye konuştu
Diyanet İşleri Başkanlığı, hafızlık yarışması Türkiye finalini Erzurum'da gerçekleştirdi.
15 Temmuz'daki darbe girişimine dair İstanbul'daki ilk dava kabul edildi. 21 polisin 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmaları isteniyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara'ya ziyarette bulunan Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault Dışişleri Konutunda gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından ortak bası
Yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı 91 yaşında vefat eden İslam alimlerinden emekli vaiz Enver Baytan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurl
Irak'ı mezhep çatışmasıyla kan gölüne çevirmek isteyen güçler, DAEŞ saldırısına sahne olan Kerkük'te bir provokasyona daha imza attı.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, 11 infaz koruma memuru gözaltına alındı.
Ekonominin sorun trilemması olarak görülen ve köşelerinde enerji, finans ve Ar-Ge'nin bulunduğu üçgenin çözülmesi, Türkiye ekonomisini yüksek gelirli ekonomiler grubuna taşıyacaktır.
Karpuz kabuklarını öylece çöp kovasının içine bırakan karşı komşumuz şehirli, biz köylü idik." demiş Fatma Barbarosoğlu Yeni Şafak'taki yazısında.
Avrupanın göçmen krizi karşısındaki çaresizliğinin sembollerinden biri olan Calais göçmen kampı boşaltılıyor. Ancak kamptaki yaklaşık bin 300 yalnız çocuğun geleceği belirsiz.