Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türkiye’nin bu yıla ilişkin büyüme tahmininin yüzde 2,6'dan 3,7'ye yükseltildiğini açıkladı.
Ukrayna Başbakan Yardımcısı İvanna Klimpuş, Rusya’nın işgal ettiği Kırım’ı her Avrupa ülkesinin sahip olmadığı silahlarla doldurduğunu açıkladı.
Barzani, ABD Savunma Bakanı James Mattis'in, ülkesinin Kürdistan Bölgesi'nde yapılacak referanduma karşı olmadığını belirttiğini iddia etti.
Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto yaptığı açıklamada, 'AB'de Polonya'ya karşı yaptırım gündeme gelirse veto ederiz' dedi.
Japonya toprakları üzerinden balistik füze fırlatarak dünyanın tepkisini çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong, bunun Guam'a yapılacak olan operasyonun başlangıcı olduğunu söyledi.
Şii İslam’ın ‘‘New Age’’ versiyonu olarak adlandırılan bir tarikatın kurucusu olan Muhammed Ali Taheri’nin avukatı, temyiz istemi reddedilen mistik liderin İran yargısı tarafından ida
Afganistan için yeni ve daha agresif bir ABD stratejisi taslağı hazırladığını açıklayan Trump, Pakistan başbakanına inandırıcı gelmedi
2012'de Ovacık'ta Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun'u şehit eden terörist çıkan çatışmada yaralı olarak ele geçirildi.
TÜİK ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından oluşturulan temmuz ayına ilişkin geçici dış ticaret istatistikleri açıklandı. Türkiye'nin ihracatı, temmuzda geçen yılın aynı ay�
Koray Aydın, Meral Akşener'in kuracağı partinin ismini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı 3. yıl özel yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Malazgirt kutlamalarına değinen Erdoğan, Malazgirt'te güneşin altında
Avrupa Rohingya Konseyi (ERC) Sözcüsü Dr. Anita Schug, Myanmar'ın Arakan eyaletinde son 3 günde ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda 2 ila 3 bin arası Müslüman'ın katledildiğini
Yeni Şafak yazarı Merve Şebnem Oruç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluğu' açıklamalarına ilişkin bir köşe yazısı kaleme aldı.
Hindistan ve Çin'in, Himalayalar'daki tartışmalı bölgeden birliklerini çekme konusunda anlaştıkları açıklandı.
Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Dairesi (FSVTS) Başkanı Dmitriy Şugayev,Türkiye'nin de talep ettiği S-400 Triumf hava savunma sistemlerinin sevkiyatına dönük açıklamalarda bulund