Kocaeli'de yayın yapan bir gazete, İzmit Fevziye Camii'nde görev yapan müezzin Recep Dikilitaş'ın giyiminden dolayı İzmit'e yakışmadığını ve yeni bir müezzin bulunması gerektiğini yaz
Suriye'de artan Rus bombardımanı sebebiyle sınırımıza dayanan göç akınında, son 48 saatte 35 bin kişi geldi
Genelkurmay Başkanlığından, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 468 kişinin yakalandığı bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığından, dün Şırnak'ın Cizre ilçesinde 12 ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 6 olmak üzere 18 PKK'lının etkisiz hale getirildiği açıklandı.
Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği'nin mahkeme yoluyla baskısı sonucu, Pentagon, Irak ve Afganistan'da ABD askerleri tarafından gözaltına alınan ve şiddet içeren soruşturmalarla ilgili 1
“Yahudi Kudüs’ü Kurtarma” örgütü Doğu Kudüs’e bağlı 28 köyü Kudüs’ten koparmak için bu köylerin bulunduğu bölgelere ayırım duvarı inşa edilmesini istedi.
Dokuz mahallenin yasak kapsamından çıkarıldığı Diyarbakır’ın Sur ilçesinden büyük bir göç dalgası başladı. İnsanlar eşyalarını kurtarmaya çalışıyor. Onlardan biri, ‘Surları
HSYK Başmüfettişi, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a suikast iddiasıyla 'Kozmik Oda’da arama yapılmasına neden olan Savcı Mustafa Bilgili ve eski Ankara Başsavcıvekili Şadan S
Muhalif kaynaklar, Suriye'nin Türkiye sınırındaki Türkmendağı bölgesinde, Rus ve rejim generallerinin bir araya geldiği toplantıya düzenledikleri baskında 8'i general rütbesinde 15 askeri
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 8 öğretmenin diplomalarının sahte olduğu iddiasıyla soruşturma başlattı.
Irak'ın Enbar iline gerçekleştirilen bombardıman da DAEŞ lideri Bağdadi'nin yeğeninin de bulunduğu 8 militan öldürüldü.
81 ilin Cumhuriyet Başsavcılıkları’na gönderilen yazıda, DHKP-C’nin olası eylemlerine karşı güvenlik tedbirlerinin artırılması istendi.
Uluslararası Göç Örgütü, Avrupa'ya deniz yoluyla ulaşmaya çalışan 60'ı çocuk 368 sığınmacının yılın ilk ayında yaşamını yitirdiğini bildirdi.
"Şu anda kimse ölü bebekle ilgilenmiyor. 5 aylık bir erkek bebeğim, 8 yaşında bir kızım var. ‘Bu benim bebeğim olsa ne yapardım?’ diye soruyorum kendime, ‘İnsanlığa ne oluyor?’ diye
ABD başkanlık yarışı için Iowa'da düzenlenen ön seçimlerde, Teksas Senatörü Cruz, Cumhuriyetçi adaylar arasındaki ilk seçimi yüzde 28 oyla kazandı.