7,8 büyüklüğündeki depremin sarstığı Nepal’in Rasuwa bölgesine çığ düştü. Yaklaşık 250 kişinin çığ altında kaldığı tahmin ediliyor.
Güney Kıbrıs Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis müzakerelerin hızlandırılmasını isteyen yeni KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile 2 Mayıs Cumartesi günü bir araya geliyor.
TÜBİTAK soruşturmasında ‘usulsüz işe alım yapmak’ ve ‘terör örgütü kurmak ve yönetmek’le suçlanan 28 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı, 16 kişi gözaltına alındı.
29-30 Nisan’da 8. Sınıf öğrencileri için yapılacak olan TEOG sınavları nedeniyle tüm ortaokullar, 5 günlük tatile giriyor.
FIBA yöneticileri, basket maçlarında başörtüsü takılması için 2 yıllık deneme aşamasına geçilmesi karar vermişti.
Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, 1915 olayları için 'soykırım' diyen Papa Francis'i, Expo 2015’teki Türkiye pavyonuna davet etti. Vatikan olumlu yanıt verdi.
Mısır yönetimi, Gazze sınırında daha önce bir kilometre olarak belirlediği tampon bölgenin, iki kilometreye çıkarılmasına karar verdi.
Nepal’de geçen cumartesi günü meydana gelen 7,9 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bini geçti. Depremin İkinci Dünya Savaşı’nda Japonya’nın Hiroşima şehrine
HSYK 2. Daire Başkanı Yılmaz, "Kimsenin suç işleme özgürlüğü yok. Hakimler anayasada tarif edildiği üzere, anayasa ve hukuka uygun vicdani kanaatlerine göre hüküm verirler" dedi.
İsrail'in Golan Tepeleri'ni bombalaması sonucunda 2'si İsrail karşıtı Dürzi Sıtkı Makat'ın oğlu olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. İsrail, saldırının kendilerine karşı bir ter�
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 29 Nisan'dan itibaren tüm polis izinlerini iptal etti. Valilik yolları da trafiğe kapatacak. Jandarma da hazır!
Nepal'i vuran 7.9 büyüklüğündeki depremde toplam ölü sayısı 2 bini buldu. Deprem anı, güvenlik kameralarına yansıdı.
Maannews’in İsrail’de yayın yapan Kanal 2 televizyonunun internet sitesinden aktardığı habere göre, “Siccil” ismindeki Yemenli “Hacker” grubu, geçtiğimiz Cumartesi günü çok sayıda İ
Pakistan'ın kuzeybatı eyaleti Hayber Pahtunhva'da, şiddetli yağışların yol açtığı kazalarda en az 26 kişi hayatını kaybetti, 180'den fazla kişi yaralandı.
HSYK, 29 ve 32. asliye ceza mahkemelerinde inceleme başlattı.