Son bir ayda gerçekleşen terör olaylarında 22 güvenlik görevlisi şehit oldu, 6 vatandaş hayatını kaybetti, 89 kişi ise yaralandı.
Terör örgütlerinin İstanbul’u kana bulayacak hain planları, polis operasyonuyla engellendi. Operasyonlarda PKK'nın hakim, savcı ve polise karşı kanlı eylemler planladığı ortaya çıktı.
Yurt genelinde son 22 günde deniz, göl ve göletlere giren 100 kişi boğuldu.
Çelikten güçlü, bakırdan iletken, lastikten esnek ve elmastan sert! Grafenin seri üretimine geçilmesi ile dünya, demir ve plastiğin keşfedilmesi gibi bir dönüşüm yaşayabilir. Derin Ekon
ABD ve Türkiye tarafından eğitilerek Suriye'ye gönderilen muhalif gruptan sadece 2 kişinin rehin düşmediği ve hayatta kaldığı belirtildi
Etiyopya Federal Yüksek Mahkemesi alim, gazeteci ve aktivistlerden oluşan 18 Müslüman'ı 7 ile 22 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırdı
3 şehit haberinden sonra ilk kez Türk yapımı olan 2 adet milli atak helikopteri ile kaçan teröristlerin güzergahları bombalandı.
İslam'a / fıtrata yabancılaşan, yabancılaştırılan etnik kimlikler / duyuşlar / hissedişler ortak bir insani zeminde buluşmayı başaramayacaklardır.
2013 yılında kötü koku saçan Kurbağalıdere’nin ıslahı için İBB tarafından meclis kararı alınmasına karşı çıkan ve red oyu kullanan CHP’nin, düzenlediği eylemde Büyükşehir Bel
Şırnak'ta el yapımı mayının patlaması sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesinde polis aracının geçişi sırasında, PKK'lıların yol kenarına yerleştirdiği
PKK'nın, Kerkük-Yumurtalık petrol boru hattına düzenlediği saldırının Kuzey Irak'a maliyetinin 250 milyon dolar olduğu açıklandı
Pakistan'da 2004'te 14 yaşındayken bir çocuğu öldürmekten mahkum edilen Şevket Hüseyin insan hakları örgütlerinin çağrılarına karşın idam edildi.
Suriye'de Esad rejimine ait bir savaş uçağı, muhaliflerin kontrolünde bulunan Türkiye sınırına yakın Ariha kasabasında düştü. Olayda 12 kişi ölürken, çok sayıda yaralı var.
İhvan üyesi 27 kişinin yargılandığı davada beraat kararı çıktı. "Fetih Camisi olayları" davasının duruşması 4 Ekim'e ertelendi.
Geçtiğimiz günlerde yayımlanan 2015 Afrika servet raporu zenginler ve fakirler arasındaki derin uçurumu ortaya çıkarttı