Moskova’nın Avrupa tarım ürünlerinin ithalatına yasak getirmesi Avrupa Birliği Komisyonu’nu harekete geçirdi. Komisyon meyve ve sebze yetiştiricilerine 125 milyon euroluk destek vermeye haz�
Viyana'da başörtülü 2 yaşlı kadın, ırkçı saldırı sonucu yaralandı.
İsrail, son 24 saat içinde Gazze'de 55'den fazla noktayı vurduğunu açıkladı.
İsrail saldırılarında yaralanan 23 Filistinli daha, tedavi edilmek üzere askerî uçakla Türkiye'ye getirildi. Yaralılar, İstanbul'daki hastanelerde tedavi edilecek.
Yasemin Varıcı, Ayşe Topçu, Dilber Keskin... Son iki yılda 429 kadın öldürüldü. Bazıları öldürüldüğünde devlet korumasındaydı. Al Jazeera Türk, öldürülen kadınların aileleriy
Ebola salgınının vurduğu ülkelerden Liberya'da yerel saatle 21:00 – 06:00 arasında sokağa çıkma yasağı getirildi.
İsrail'in, kalıcı ateşkes müzakereleri sürerken Gazze’den roket fırlatıldığını iddia ederek yeniden başlattığı saldırılarda 24 saatte 21 kişi öldü. Ölenlerden 8'i çocuk.
İsrail'in Gazze'ye saldırılarında yaralanan 21 Filistinli tedavi için Ankara'ya getirilecek. Hava Kuvvetleri'nin bir uçağı yaralı Filistinlileri almak için İsrail'e gitti.
İsrail ordusunun Hamas'ın ateşkesi bozmasını bahane ederek Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda beşi çocuk, üçü kadın 12 kişi öldürüldü, 50 kişi de yaralandı. Kalıcı ateşke
2050 yılında her dört kişiden biri Afrika’da yaşayacak. UNICEF’ in son raporuna göre, bu demografik değişim için yeni politik stratejiler geliştirilmeli.
Lice’nin Yolçatı köyünde, PKK'lı Mahsum Korkmaz’ın heykelinin yıkımı sırasında çıkan olaylarda bir kişi öldü. Genelkurmay, 200-250 kişilik bir grubun roketatar, piyade tüfeği ve e
Wikileaks kurucusu Julian Assange, 26 aydır yaşadığı Ekvador'un Londra Büyükelçiliği'nden 'yakında' ayrılacağını açıkladı.
Yasadışı dinleme iddialarıyla ilgili İzmir merkezli başlatılan operasyonda, sabah saatlerinde baskınlar düzenlendi. Hakkında gözaltı kararı olan 32 polisten 25'i gözaltına alındı.
Alman medyasında yer alan, Alman Dış İstihbarat Teşkilatı BND'nin Türkiye'yi 2009'dan bu yana dinlediği haberleri, Merkel hükümetini zor duruma düşürdü. Türkiye'nin yanı sıra Alman mu
BND’nin 2009’dan beri hükümet talimatıyla Türkiye’yi izlemeye aldığı haberi Ankara ile Berlin arasına bomba gibi düştü. Gözler, NSA skandalında 'Dostlar arasında casusluk olmaz' diyen