Terör örgütü PKK-PYD tarafından 2015 yılında işgal edilen Rakka iline bağlı Tel Abyad ilçesine bin 350 militanın eğitildiği kamp kuruldu. Amerikalı eğitmenlerden savaş talimi gören t
Jön Türklük ve Kemalizm Kıskacında İttihadçılık kitabının yazarı Av. İsmail Küçükkılınç, 15 Temmuz sonrası artış görülen Mustafa Kemal Atatürk retoriğini kaleme aldı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, merkez yerleşkesi girişine 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in anıtını yaptırdı.
15 Temmuz şehitlerinin, terörle mücadelede şehit olan asker ve polislerden 'ayrı tutulduğunu' iddia eden Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den cevap.
40 gün Maltepe Cezaevinde tutuklu kalan Doğu Türkistanlı Abdulkadir Yapçan'ın Çin'e iadesi gündemde
Mardindeki Dara Antik Kentinde ahır olarak kullanılan alanın, 6. yüzyılda Roma dönemine ait su sarnıcı olduğu ortaya çıktı.
Trumpın Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak görev yapacak Mike Flynn'in, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı saatlerde Amerikada yaptığı konuşma ortaya çıktı. Flynn, Erdoğan yön
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olanların çocukları ve kardeşleri istekli olmadıkça silah altına alınmayacak.
TSK'dan 1988 kişi, Emniyet'ten 7586 kişi ihraç edildi. Kamu kurumlarında görevli 5434 kişi görevden uzaklaştırıldı, bazı kamu kurum ve kuruluşlarından daha önce ihraç edilen 157 kişi
Namaz Gönüllüleri Platformu olarak İkinci On Yıl programlarımızı 15 Temmuz Ruhu: Salâdan Salâta üst başlığı altında gerçekleştirme hazırlıklarımızı sürdürürken, N
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aranan 6 firari subayın fotoğrafları basınla paylaşıldı.
Suriye'de son altı günde, Beşşar Esad rejimi tarafından düzenlenen ve Rus Hava Kuvvetlerinin destek verdiği saldırılarda, Halep kent merkezinin doğusunda 322 sivil hayatını kaybetti, bin 1
Norveç polisinin 2015 yılından beri yürüttüğü pedofili soruşturmasında aralarında siyasetçilerin de bulunduğu 51 kişi tutuklandı.
FETÖnün 15 Temmuzdaki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, örgüttün ordudaki kara kutuları arasında bulunduğu belirtilen ve 22 yıldır subay olan üst düzey bir kurmay
FETÖnün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, örgütte 22 yıldır yer alan bir subayın ifadeleri ortaya çıktı.