Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Yemen'de İran destekli bir iktidar mücadelesine giren Husi Ensarullah Hareketi, Aden - Ebyen yolunda 11 sivili katletti.
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi ile 10 sanığın yargılandığı davanın duruşması 21 Haziran'a ertelendi
Ermenek'te 18 işçinin öldüğü facia ile ilgili davanın görülmesine yarın başlanacak...
Yaklaşık 109 Yahudi'nin Mescid-i Aksa'ya yaptığı baskın sırasında bir Filistinli göz altına alındı.
Bazı gazeteci, yazar ve akademisyenler, haklarındaki idam kararına ilişkin nihai açıklama 16 Haziran'a ertelenen Mursi ve 121 arkadaşına destek için 'Freemorsi.org' isimli site kurdu.
İsrail İçişleri Bakanlığı Gazze'ye geçen yıl Temmuz'da başlayıp 50 gün süren saldırıların 'hukuka uygun' olduğunu savundu. 1500'e yakın sivilin hayatını kaybettiği saldırılarla
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sözlerini cemaatin nasıl çarpıttığını anlatan Başdanışmanı Ahmet Sever, çok çarpıcı bilgiler paylaştı.
Diyarbakır'da 4 kişinin öldürüldüğü olaylarla ilgili olarak 14 kişi tutuklandı.
1998 yılında işe gitmek için çıktığı evine bir daha dönemeyen 6 çocuk babası Cezvet Soysal’ın, öldürülmesi ile ilgili operasyon başlatıldı.
Anadolu Yakası'nda bazı ilçelere 16 Haziran'da elektrik verilemeyecek.
IŞİD'in Irak'ın Salahaddin kentinde düzenlediği intihar saldırılarında 11 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.
Türkiye-Suriye sınırında iki gündür giriş yapmayı bekleyen yaklaşık 1000 sığınmacının sıcaktan etkilenmemesi için güvenlik güçleri tarafından TOMA'larla ıslatılıyor.
Mısır yargısı 2014 'ten beri devam eden davada haklarında idam kararı verilen yedi kişinin idam kararını iptal etti
Geçersiz sayılan 1 milyon 346 bin 340 oy sayısının, büyük şehirler dışında kalan 76 ildeki seçmen nüfusundan fazla olması şaşkınlık yarattı.
Kararname ile toplam 2 bin 661 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.