Muhalifliğini iktidar düşmanlığına dönüştüren ve 1 Kasım seçim sonuçları üzerinden AK Parti'ye oy verenleri aşağılayan oyuncu Levent Üzümcü, uçak düşürme olayından sonra büy
Kolombiya Cumhurbaşkanı Juan Manuel Santos, 1708 yılında Karayip Denizi'nde batan ve uzun yıllardır aranan San Jose adlı İspanyol gemisinin bulunduğunu duyurdu.
Rusya 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren Türkiye vatandaşları için yeniden vize rejimine geçmeye hazırlanırken, Türkiye Rus vatandaşlarına uygulamayı değiştirmeyecek.
Diyarbakır Sur İlçesi'nde çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi şehit olurken, Cizre'de de 2 polis şehit düştü.
Suriye sınırında kuş uçurtmayan F-16’lar, Rus S-300 ve 400 tehdidine karşı “CHAFF” sistemlerini kullanacak.
ABD’nin Kıbrıs’a uygulanan silah ambargosunu kaldırdığı yönündeki haberler, Washington Yönetimi tarafından yalanlandı. Ancak yönetimin Amerikan Kongresi’ne bu konuda 120 gün içinde bi
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türk akımı projesinin Rusya tarafından değil, Türkiye tarafından durdurulduğunu söyledi. Rusya'nın Türk gıda mallarını almamasıyla ilgili olarak ise "Türkiye s
IŞİD, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde engellilerin hizmet aldığı bir sosyal hizmetler kurumuna yönelik 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı üstlendi.
2,5 yıldır Musul'da olan Türk birliğinde hareketlilik oldu. Yaklaşık 150 asker, 20 civarında tank eşliğinde Zelikan Kampı'na gönderildi. Al Jazeera'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyesi 12 bakan, petrol üretim düzeyi ile ilgili bir araya geldiği toplantıda karar alamadı.
Mısır’daki İhvan teşkilatında 3 Temmuz 2013'te yaşanan darbenin ardından yeni bir yol haritası çizilmesi gündeme geldi.
Rusya 1 Ocaktan itibaren Türkiye vatandaşları için yeniden vize rejimine geçmeye hazırlanırken, Türkiye bu uygulamayı değiştirmeyecek.
İsrail güçlerinin saldırılarında ekim ayının başından bu yana hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 114'e yükseldiği bildirildi.
Limonun kilo fiyatı 3 dolardan 10 dolara kadar çıkınca Rusya ambargo listesine limonu ekleyemedi.
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde, 3 günde yaklaşık 100 artçı sarsıntı meydana gelirken, 45 evde ağır hasar tespit edildi.