Fransa Anayasa Konseyi, Yahudi soykırımını inkarı suç sayan yasanın anayasaya uygun olduğuna karar verdi. Kararın, Ermeni iddialarıyla ilgili yasa çıkarmak isteyen grupların önünü kest
Kırmızı ete zam iddialarına Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği'nden yanıt geldi.
Gazprom Başkanı Aleksey Miller siyasi fikir ayrılıklarının Rusya ve Türkiye'nin enerji alanındaki projelerini etkilemeyeceğini söyledi.
İsrail ile Türkiye arasında normalleşme amacıyla varılan ön anlaşmadan rahatsız olan Mısır’ın, İsrail’den anlaşmanın içeriğiyle ilgili bilgi istediği ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin yerel yönetimler ve özerklik şartını zaten Ecevit döneminde mecliste kabul ettiğini; ancak DTK'nın önerdiği bölgesel özerkliğin ise kabu
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İranlı gazeteciye Kürtçe yanıt vererek, "Ben de Türkiye'nin Kürdüyüm" dedi.
Twitter, Bilgi Teknolojileri ve İletişimi Kurumu'nun, 'terör propagandası yapan bazı hesapları kaldırmadığı' gerekçesiyle verdiği 150 bin liralık para cezasını mahkemeye taşıdı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'nin Rusya'ya mahkum olmadığını vurgulayarak "İnanıyoruz ki Rus piyasaları açıldığı zaman yetkililer bir kez daha düşünür ve
Rusya’nın NATO Daimi Temsilcisi, "NATO, Rusya askeri uçağını düşüren Türkiye'yi mahkum etmek yerine, bu ülkeye bonus veriyor" dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'nin hidrojen bombası denemesi yaptığını ileri sürmesiyle ilgili, "Kitle imha silahları ve bunların fırlatma vasıtalarının yayılmasının önlenmesine
İç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin çocukları da çalışmak zorunda bırakılıyor. Bu şekilde 400 bin çocuğun çalıştığı belirtiliyor
Eski Musul Valisi Asil Nuceyfi Musul'un IŞİD'in elinden kurtarılmasının, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birçok tarafın karar vermesiyle gerçekleşebileceğini belirtti.
Bugün Türkiye coğrafyasındaki halklar, siyasi yetersizlikle; derinliği olmayan, kuşatıcılığını meşrulaştıramayan bir siyasetle karşı karşıyadırlar.
Kürt siyasetçi Bayram Bozyel'e göre Kandil, Suriye’de IŞİD'e karşı PYD’ye yüklenen rol nedeniyle önemli kazanımlar elde etti. Bozyel, İran'ın Türkiye’yi rahatsız etmek için PKK’ya s
Rusya, Federal Güvenlik Servisi'ne yakınlığıyla bilinen Your news wire adlı haber sitesindeki bir habere göre Türkiye'ye operasyon yapacak.