Hollanda Başbakanı Mark Rutte, sığınmacı sorunu için Avrupa'nın aksine Türkiye'nin çok şey yaptığını belirtti.
Rusya'nın Türkiye'ye yönelik ekonomik yaptırım kararı karşısında Lübnanlı aktivistler, sosyal medyada 'Türkiye'yi Destekleyen Araplar' başlığı altında bir araya geldi.
Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Hollanda Başbakanı Mark Rutte, mülteci krizi konusunda Türkiye'ye yönelik suçlamaları "küstahlık" olarak değerlendirdi.
Enerjide Türkiye'yi bölgesel merkez yapacak projelerden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için Avrupa Yatırım Bankası'ndan (AYB) 1 milyar avroluk finansman desteği geldi.
İran'ın serbest kalan parasını Türkiye'deki bankalara akıttığı ortaya çıktı...
İngiltere'de göçmen ve AB karşıtı partinin, Türkiye'yle ilgili hazırladığı propaganda filmi tepkilere neden oldu. Filmde sürekli minare ve türbanlı kadın görüntülerine yer verildi.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin, Kırım Yarımadası ile ilgili görüşmelere Türkiye’nin de katılması gerektiğini söyledi.
Yabancı yatırımcı 1.5 milyar dolar bozup TL'ye geçince dolar TL karşısında 2 günde yüzde 2 eridi.
Haftalık Economist dergisinin Türkiye özel ekinde, Soğuk Savaş'tan bu yana Türk dış politikasının incelendiği bir makale de yer alıyor. Makaleye göre Türkiye bölgede çok toy ve inatç�
Avrupa Parlamentosu Başkanı Schulz, "Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasındaki iş birliğinin sonuçlar üretmesini sağlayacağız ve sığınmacılar için bir çerçeve belirleyeceğiz" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Amerika’ya giderken yakıt ikmali için uğradığı Batı Afrika ülkesi Senegal'e Türkiye'ye dönerken de uğradı.
Birleşmiş Milletler, onbinlerce kişinin Türkiye sınırına geldiğini duyurdu.
Angela Merkel'in Pazartesi Ankara'ya geleceği aktarıldı. Merkel'in ziyaretinde Avrupa Birliği ile ilişkiler ve sığınmacı krizi görüşülecek.
Halep'teki hava saldırıları sonrası onbinlerce Suriyeli Türkiye sınırına hareket etti.
Sosyolog Fatma Barbarosoğlu’na göre, Türkiye çok yoğun bir değişimden geçiyor. Barbarosoğlu “Türkiye’de artık ahlaki değerler bakımından liberallerle muhafazakârlar arasında fark yo