Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye'nin Suriye'de 10 kilometrelik güvenli hat oluşturmak istediğini söyledi.
Türkiye'nin PYD'ye yönelik top atışlarını durdurmasını isteyen BM Güvenlik Konseyi yeni bir açıklamayla geri adım attı.
Rusya Federal Güvenlik Servisi, Mısır'da Rus uçağının düşürülmesinin, Türkiye kaynaklı 'Bozkurtlar' adlı IŞİD bağlantılı bir örgüt tarafından yapıldığını yalanladı.
Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah, Türkiye ve Suudi Arabistan'ın Suriye'de bir ileri karakol kurabilmek için kara birliklerini bu ülkeye sokmak istediklerini iddia etti.
Mavi Marmara katliamının ardından ilişkilerin koptuğu Türkiye ile İsrail arasında her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi.
Doğu Avrupa Yunanistan ve Türkiye'nin çabalarının yeterli olmayacağı gerekçesiyle sığınmacı planıyla ilgili yeni bir plan üzerinde çalışıyor
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Rusya'nın isteği üzerine Türkiye'nin Suriye'deki YPG mevzilerini vurmasını görüştü. Güvenlik Konseyi Dönem Başkanı Rafael Ramirez Carreno konseyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin YPG hedeflerini vurmayı durdurması çağrılarına tepki gösterdi. Türkiye'nin angajman kurallarını uyguladığını belirten Erdoğan, "Bunu kalkıp 'Suri
Yunanistan, Başbakan Aleksis Çipras'ı taşıyan uçağın, Türk hava sahasını içeren uçuş planının Ankara tarafından reddedilmesi nedeniyle Türkiye'ye nota verdi.
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamada Türkiye'nin Suriye'de 'sonu belli olmayan bir maceraya atılmayacağı
Yunanistan BaşbakanıÇipras, “Türkiye üzerinden gelen mültecilerin azaltılması ve mültecilerin Türkiye’den Avrupa’ya yerleştirilmesi sürecinde gerekli kararların alınması noktasında
Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, Türkiye ile bir çatışmanın söz konusu olmadığını söyledi.
MHP lideri Devlet Bahçeli Türkiye'nin YPG operasyonlarına karşı çıkanların vatan haini olduğunu söyledi.
İngiliz basını, Türkiye'nin Suriye'deki YPG mevzilerini vurmasını sayfalarına taşıdı...
IŞİD’in Kobani saldırılarında PYD’lileri koruyan muhalifler bu kez de Azez’i tehdit eden PYD ile savaşmak için Suriye’ye geçti.