Seyhan Nehri üzerinde Türkiye'nin en uzun köprülerinden birinin temeli, köprüye adı verilen Bahçeli tarafından Çarşamba günü atılacak.
Rusya'nın Türkiye ile gerilen ilişkileri ve enerji fiyatları nedeniyle cesaretinin kırıldığı belirtiliyor.
ABD, 'IŞİD militanlarının geçişine engel olmak için' Türkiye'nin Suriye'de sınıra yakın Menbic'le arasındaki yolları kapatmasını ve bölgeye Kürtlerin yerleşmesini istiyor.
Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'ndan mültecilere skandal bir teklif sunuldu. 250 bin euro’luk (yaklaşık 800 bin TL) yatırım yapabilecek olan sığınmacılara, ‘imtiyazlı muamele’ uygula
Rotterdam'da, Türkiye olmak üzere farklı ülkelerde gerçekleştirilen terör saldırılarını kınadı
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, parti olarak Haziran ayı öncesindeki söylemlerinde değişiklik olmadığını belirterek, "Biz o gün tek dil, tek millet dedik mi? Yok bugün de demedik. O gün
Eski Yunanistan Ekonomi ve Finans Bakanı Papantoniou, Türkiye'nin şu anda süper güç olduğunu belirtti.
CHP, Brüksel saldırısını gerçekleştiren İbrahim el Bakraoui’nin Türkiye’den sınır dışı edilmesine ilişkin belgeyi istedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye-Rusya ilişkilerini diğer ülkelerin düzeltemeyeceğini söyledi.
Belçika'nın açıklamasına göre, İstanbul’da görev yapan Belçikalı polis Türkiye’nin aktardığı bilgileri ülkesine iletmekte özensiz davrandı.
Mazaya Qatar'ın Üst Yöneticisi el-Hedfa, para sahiplerinin Türkiye'ye girmek istediklerini belirterek, 'Son 2 yılda aklımız şaştı' dedi.
Suriye sınırında Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ilk kez kameraların karşısına çıktığında sert açıklamalar yapmış ve 'Bu olay
İndependent gazetesinde yayınlanan Türkiye yazısı, tüm dünyada ses getiren Yasmin Ahmed açıklamalarda bulundu.
Rus savaş uçağını düşürmesinden sonra Türkiye, Rus resmi devlet yayın organlarının hedefi haline gelmişti. Medya İzleme Raporu,araşitırmasına göre, ABD'ye ait resmi medya organların
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçen salı Belçika'daki saldırıyı düzenleyenlerden İbrahim el Bakraoui'nin daha önce Türkiye'den sınır dışı edilmesiyle ilgili TBMM'ye Başbakan Da