Avrupa Parlamentosu'nda bugün Türkiye'ye Afrin'de terör örgütlerine yönelik operasyonunu durdurma çağrısı yapan bir karar tasarısını oylanacak
Menbiç halkının büyük bir kısmını temsil eden aşiretler, ‘İşgal Karşıtı Halk Hareketi’ isimli bir yapı kurarak, 'Menbiç'te güvenliği Türkiye ve ÖSO’nun sağlamasını istiyoruz.
Sabah Gazetesi yazarı Bercan Tutar, Tillerson sonrası Trump'ın masasındaki Türkiye'ye dair 4 seçeneği kaleme aldı.
Avrupa Parlamentosu (AP), Afrin'e yönelik bir ortak karar tasarısını bugün Strasbourg’da oylamaya hazırlanıyor. AP karar taslağında, Türkiye’den Zeytin Dalı Operasyonu’na son vermesi tal
Başbakan Binali Yıldırım, "Gelecek yılları dikkate aldığımızda güçlü Azerbaycan, güçlü Türkiye bir anlamda bölgenin teminatı olacaktır. Bazı ülkelerin, Azerbaycan ve Türkiye üz
ABD’li teknoloji devi Apple’ın haritalar uygulaması Apple Maps, dünya çapında hizmet verdiği bisiklet kiralama özelliğini Türkiye’de de devreye soktu.
Yunanistan'daki mahkeme, DHKP-C'li teröristler hakkında yeni bir karar daha verdi. Mahkeme, 21 yaşındaki Halaz Secer isimli teröristin Türkiye'ye iade talebini reddetti.
Eski IKBY Başkanı Barzani liderliğindeki KDP Grup Başkanvekili Kerem, "IKBY hükümeti, terörle mücadele konusunda Ankara ile Bağdat'ın yapacağı her türlü anlaşmaya bağlı kalacaktır" d
Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye sığınmacılara yardımlarından dolayı vermeyi taahhüt ettiği, ancak uzun süredir bekletilen 3 milyar euro hakkındaki onay sonunda geldi.
Iğdır Valisi Ünlü'nün başkanlığındaki Türkiye heyeti Maku şehrinde Albay Şirzad Hacızadeh başkanlığındaki İran heyeti ile bir araya geldi
İran'da düşen özel jetin içinde hayatını kaybeden 11 kişiden 10'unun cenazeleri Türkiye'ye getirildi. Cenazeler önce askeri uçakla Diyarbakır'a oradan da İstanbul'a ulaştırıldı.
ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Joseph Votel, Türkiye ile ABD arasında Suriye konusundaki gerginlikleri diplomatik ve askeri olarak çözmeye çalıştıklarını söyledi.
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışmak üzereRusya Ulusal Nükleer Araştırma Üniversitesi'nden mezun olan 35 Türk öğrenci Türkiye'ye geliyor.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, AA muhabirine Türkiye-NATO ilişkileri, Zeytin Dalı Operasyonu, Suriye'deki mevcut durum ve S-400 anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, "
Ürdün, yerli sanayisini korumak amacıyla Türkiye ile imzaladığı serbest ticaret anlaşmasını rafa kaldırdı.