Rus arama motorunun harita servisinin, buzlama tekniği ile Türkiye ve İsrail'deki bir dizi askeri tesisin yerini ifşa ettiği belirtildi.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkilerin 'gelişme gösterdiğini' espirili bir dille gündeme getirdiği iddia edildi.
Karadağ İslam Birliği öncülüğünde ilk radyo ülkenin başkenti Podgoritsa’da kuruldu. Radyonun kurulumunda Türkiye’nin büyük katkılarının olduğu kaydedildi.
Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'de yıllık 5 bin kişilik istihdam sağlayacak bir fabrika yatırımına hazırlandığı bildirildi. 2022 yılında faaliyete geçecek VW'nin Türkiy
Türkiye'de yaşayan ve sınır dışı edilen Suriyeli sayısını açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçici koruma statüsünde 3 milyon 611 bin 834 Suriyelinin bulunduğunu söyledi.
Bugün Türkiye ekonomisinin 2018 yılı 3. çeyrek (Temmuz, Ağustos ve Eylül) büyüme rakamlarının açıklanacağı önemli bir gün. Çünkü, Türkiye bu çeyrek içerisinde hem yoğun bir kur
Ahmet Davutoğlu, Türkiye’nin dört bir yanında “Duruş” konferansları veriyor.
Japon Nikkei gazetesi, Japonya'nın Türkiye'de nükleer enerji santrali kurma projesinden vazgeçmeye hazırlandığını yazdı.
Son zamanlarda Türkiye'den yabancı ülkelere yaşanan beyin göçü tartışılırken hangi ülkenin kaç yabancı öğrenciyi ağırladığı sorusunun cevabını da UNESCO verdi buna göre il üç
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, ülkesinin, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilişkisi bulunan vatandaşlarını Türkiye'ye teslim etmeyeceğini açıkladı.
Suudi Dışişleri Bakanı Adil el Cubeyr, "Kaşıkçı cinayetinde adı geçen 2 şüpheli Türkiye'ye iade edilmeyecek" açıklamasında bulundu.
Türkiye ekonomisine ilişkin 2018 yılı üçüncü çeyrek büyüme rakamları yarın açıklanacak. Türkiye ekonomisi, yılın ilk çeyreğinde yüzde 7,3, ikinci çeyreğinde ise yüzde 5,2 büy�
İran'da Mahabad ilinin Kürt asıllı milletvekili Celal Mahmudzade, Türkiye'nin Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'ye karşı düzenlediği Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarını siviller
Ahmet Taşgetiren - Karar
TBMM Başkanı Yıldırım, "Bölgede sorunların çözülmesi ve artık bu acıların sona ermesini önemsiyoruz. Bu yüzden de bölgesel iş birliğini İran, Rusya, Türkiye olarak sürdürmeye kar