Mültecilerin 121 bin 681 kişi kamplara yerleştirildi, sığınmacıların yaklaşık yüzde 51'i kadın
Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Kurtulmuş, Suriye'nin geleceğini Suriye halkının belirleyeceğini söyledi.
PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD, son dönemde ülkede kendisine karşı çıkan muhalif Kürt hareketlere yönelik tehdidin dozajını artırdı.
Cezayir gazetesi, Türkiye ve Suriye yönetimlerinden bazı isimlerin Cezayir'de gizli görüşmeler yaptığını öne sürdü
Ülkelerindeki iç savaştan kaçan 2 milyon 749 bin 140 Suriyeli sığınmacı Türkiye'de geçici koruma kapsamında bulunuyor.
Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz, 2015 Ocak’ta göreve gelmesinin ardından Türkiye’ye ilk resmî ziyaretini gerçekleştiriyor. Ziyaret Suriye sahasında, Türkiye-İsrail görüşmele
Suriye'de çok fazla kayıp veren İran geçen hafta yolladığı özel bir komando birliğinden ilk kaybını verdi.
IŞİD, Suriye'nni Türkiye sınırında bulunan El Rai kasabasını yeniden ele geçirdi
IŞİD, Suriye'nni Türkiye sınırında bulunan El Rai kasabasını yeniden ele geçirdi
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, Suriye'den Türkiye'ye geçen PKK'lı terörist, vatandaşın ihbarıyla yakalandı.
Gaziantep'te Suriyeli bir gazeteci sokak ortasında ensesinden vuruldu
Kilis'in karşısındaki Suriye köylerinde bulunan IŞİD hedefleri, koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından vuruldu.
Rusya, Obama'nın Putin'den Suriye'de ABD vatandaşları için yardım talebinde bulunduğunu açıkladı.
Rus haber ajansı Sputnik adını açıklamadığı bir kaynağın muhaliflerden edindiği bilgiye dayanarak Suriyeli muhaliflerin elinde en az 85 ısı güdümlü manpad olduğunu iddia etti.
Suriyeli muhaliflerin, Suriye'nin kuzeyindeki en büyük Türkmen beldesi Çobanbeyi ele geçirmesi güvenli bölge için önemli bir adım oldu.