İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması kararına ilişkin skandal bir açıklama yaptı.
Trump'ın Kudüs kararı bölgeyi şimdiden krize soktu. Trump'a tepki yağarken Hamas'ın intifada çağrısının ardından Filistinliler gösterilere başladı. Trump'ın posterleri ve Amerikan bay
Rusya, ABD Başkanı Donald Trump'ın Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşınması kararının İsrail-Filistin anlaşmazlığını daha da derinleştirebileceği uyarısında bulunarak k
İsrail ordusu, Batı Şeria'daki asker sayısını artırdığını açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının ardından MHP açıklama yaptı.
İsrailli Kanal 10 Televizyonu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs hakkındaki skandal kararının Mısır ve Suudi Arabistan ile ortak alındığını söyledi.
Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve ABD büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararının zamanlaması bölgedeki uzun vadeli hesapları ortaya çıkardı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'yi takip ederek büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıyacak birçok ülkeyle temas halinde olduklarını savundu.
ABD Başkanı Trump'ın "Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması" kararını açıklamasının ardından dünyadan tepkiler büyüyor
Irak yönetimi, ABD Başkanı Trump'ın, Kudüs'ün işgalci İsrail'in başkenti olduğu yönündeki kararını reddettiğini belirterek, bunun tehlikeli yansımaları olacağı uyarısını yaptı
ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararı gözleri bir kez daha İsrail ve ABD ile sıkı ilişkileri bulunan veliaht prenslere çevirdi.
ABD Başkanı Donald Trump, tüm tepkilere rağmen canlı yayında 'Kudüs İsrail'in başkentidir' dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının ardından açıklama yaptı.
İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını paylaşmadığını ve büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma planları olmadığını
Dünya Müslüman Alimler Birliği, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına karşı, Müslümanlara 'kitlesel eylemler' başlatma çağrısı yaptı.