HDP'li belediyeler, Ankara'dan aldıkları parayı hizmet için kullanmak yerine iş makineleri alıp hendek kazıyor. Paranın çoğu aşırı istihdam edilen personele gidiyor. Bu şekilde PKK'ya ka
Esed ve Hizbullah güçleri tarafından kuşatma altına alınan Madaya’ya ilk yardım, aktivistlerin çabaları sayesinde ulaştırıldı. Rejim güçlerinin ambargo altında tuttuğu bölgeye güç
Kırım Tatarlarının lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Rusya'nın Mart 2014'te sözde referandumla tek taraflı olarak Rusya'ya bağladığı Kırım'da, Kırım Müftülüğü'nün Rus yöne
Diyarbakır'da HDP'nin çağrısıyla gerçekleştirilen 6-8 Ekim'deki saldırılarda teröristlerce katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının davasında üçüncü duruşma bugün gerçekleştiril
Şii lider Ayetullah Nemr'in Suudi Arabistan’da idam edilmesinin ardından İran’daki Suudi diplomatik temsilciliklerine düzenlenen saldırılara tepki sürüyor. Suudi Arabistan, Bahreyn ve Kuveyt
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın Suudi mevkidaşı Selman bin Abdulaziz'e, "İran karşısında aldığı kararları desteklediğini" ifade ettiği bildirildi.
6-8 Ekim olaylarında katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılanmasında yaşanan usulsüzlükler dava avukatları tarafından raporlaştırıldı.
Lübnan sınırındaki Zebadini’ye yakın bir kasaba olan Madaya’da HizbulEsed kuşatması sürerken yardım etmeye çalışanlar katlediliyor.
Topkapı Sarayı'nda bulunan Kutsal Emanetler, Medine'den İstanbul'a ulaşmıştır. Peki, I. Dünya Savaşı döneminde Medine'de nasıl korundu ve İstanbul'a getirildi.
Türkiye'nin uluslararası sularda Bolivya bandıralı gemiye yönelik uyuşturucu operasyonunda, ilk etapta 13 ton toz esrar ele geçirildi.
İslam ve Müslüman karşıtı karikatürleriyle bilinen Charlie Hebdo dergisinin kapağında yer alan inanç rencide edici karikatür Vatikan tarafından da eleştirildi
Ege'deki mülteci ölümlerinin en büyük nedenlerinden biri olarak gösterilen sahte can yeleklerinin üretiminde sığınmacı Suriyeli çocukların çalıştırıldığı ortaya çıktı
İngiliz Sky News televizyonu, IŞİD'in ısı güdümlü karadan havaya fırlatılan füzeler geliştirdiğini iddia etti.
Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesinde gerçekleştirdiği saldırılarda 20 sivil hayatını kaybetti.
Peygamber efendimize hakaret içeren karikatürler yayınlayan Charlie Hebdo, saldırıların 1. yılındaki özel sayısında "Tanrı"yı kapak yaptı.