Rusya’nın Halep politikası yeni yaptırımlarla karşılaşmasına neden olur mu? Ankara Politikalar Merkezinden Orhan Gafarlı kaleme aldı.
İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin 7 yıllık uzun bir emekle çektiği 'Muhammed' filmi, Türkiye'de de nihayet vizyona girdi. Türk izleyiciyle buluşmadan önce Mısır ve Suudi Arabistan'da yasak
Dünya Sağlık Örgütü sözcüsü Tarık Jasereviç'in Birleşmiş Milletler'de yaptığı yazılı açıklamada rejim güçlerinin, Suriye'ye yapılan kan bağışlarının yerine ulaştırılmas�
Halep'teki hava saldırıları nedeniyle eleştirilen Rusya, 14 yeni üyenin belirleneceği BM Genel Kurulu'nda yapılan oylamada, BM İnsan Hakları Konseyi üyeliğine tekrar seçilemedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Elimizde PKK'nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisi var ve 14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen mesajda, yaklaşık bir ay hiçbir eylem yapmayacakların
FBI, Clinton'ın, ABD Dışişleri Bakanlığı döneminde kişisel e-mail hesabında devlete ait gizli bilgiler içeren yazışmalar yapmasıyla ilgili soruşturmayı yeniden açtığı bildirildi.
TBMM Başkanlığınca 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminde en ağır hasarı Meclisin aldığı, saldırıda TBMM Üyeler Lokantası ve lokantada bulunan Yaşar Çallı tarafından yapı
Şırnak merkeze bağlı İkizce Karakolu Toptepe köyü geçici köy korucuları kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu hamile bir kadın ağır yaralandı.
Düşünce Mektebi'nde gerçekleşen tefsir derslerini canlı olarak izleyebilir, dilerseniz kaçırdığınız kısımları geri alarak yayını en baştan takip edebilirsiniz
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Musul'dan Türkiye'ye büyük bir göç beklemediklerini dile getirirken olası hareketlere karşı hazırlıklı olduklarını ifade etti
Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu, Suriye’nin İdlib kentinde çok sayıda öğrenci ve öğretmenin hayatını kaybettiği okul saldırısına yöneli
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'ByLock listesi temizlenerek savcılığa gidiyor' iddiasına Başbakan Yıldırım yanıt verdi.
Sosyal medyada ’Aksilahlanma’ etiketini açan ve dün yakalanan ’JeansBiri’ adlı Twitter kullanıcısının sahibinin evinden servet çıktı.
'Askeri casusluk' davasında 5 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Kıdemli Albay Tamer Zorlubaş'a, 1 milyon lira tazminat ödenmesi kararlaştırıldı.
HDP'li belediyelerin yönettiği bölgelerde, teröristlerin kullandığı bomba malzemeleri bir bir gele geçiriliyor.