Optimar'ın araştırmasına göre Türkiye'nin en büyük sorununun 'ekonomi' olduğunu düşünenlerin yüzde 33.7'si, "Sorunu kim çözer?" sorusuna "AK Parti" yanıtını veriyor.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürerken, parti ve adaylarda yaptırdıkları anket sonuçlarını açıklamaya başladı. Son olarak CHP tarafından Ankara Büyükşehir Bele
Mısır Savunma Bakanı Muhammed Zeki ile Yunan mevkidaşı Evangelos Apostolakis savunma ve askeri alanlarda iş birliğini görüştü.
ABD Hava Kuvvetleri, 2,5 yıldır üzerinde çalışılan prototip insansız savaş uçağının test edildiğini açıkladı.
BM Dini Özgürlükler Soruşturmacısı Çin'den Uygurları hapsettiği kampları görmek için izin istedi
Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist grupların İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içindeki sivil yerleşimlere yaptığı saldırılarda 2 sivil öldü.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, uluslararası kamuoyuna ABD'nin ülkesine yönelik yaptırımlarını kınama çağrısında bulundu.
Mısır İçişleri Bakanlığı, başkent Kahire’nin batısında yer alan Giza bölgesinde Hasm Hareketiyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 7 militanın öldürüldüğünü, bir
Pakistan ve Hindistan arasında paylaşılamayan Keşmir bölgesinde, bir otobüsün altına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hastaneye kaldırılan yaralılardan 1 kişinin kurtarılamayara
Venezuela hükümeti, ülke içerisinde casusluk yaptığı tespit edilen ABD'li gazeteci Cody Weddle’yi sınır dışı etti.
Türkiye-İran sınırında bulunan Gökay Hudut Birliğinde görev yapan Uzman Çavuş S.Ö., kazayla çıkan ateş sonucu şehit oldu
Pyongyang yönetimi, 'Don Maeng' müşterek askeri tatbikatının Güney Kore ve ABD ile varılan zirve uzlaşmalarını ihlal ettiğini savundu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 'Hızlı tren; Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, inşallah önümüzdeki haftadan sonra da Marmaray'daki boğaz geçişiyle Halkalı'ya kadar hizmet verecek.'
MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK beka sorunudur, PYD/YPG beka sorunudur, FETÖ beka sorunudur, emperyalizm beka sorunudur, siyasi ve ekonomik suikastlar beka sorunudur.' ifadelerini kullandı.
Lübnan Dışişleri Bakanı Cibran Basil, İsrail gazını Güney Kıbrıs Rum Kesimi (GKRY) üzerinden Avrupa'ya taşıma konusunda ülkesinin ekonomik bölge haklarının ihlal edilmemesi uyarısı