AK Parti Brüksel Temsilciliği Başkan Yardımcısı Asiye Bilgin, Strasbourg Havalimanı'nda güvenlik görevlileri ve Fransız polisinin çirkin muamelesine maruz kaldı.
TL’deki değer kaybının özel sektöre maliyeti yılbaşından bu yana 56 milyar TL oldu. Elektrik üretimi yapanlar ve gayrimenkul yatırım ortaklıklarının riski özellikle yüksek. Peki kur r
Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz göreve gelmesinin ardından ilk kez halka seslendi, başkenti Kudüs olan bağımsız Filistin devleti için çalışacaklarını söyledi.
Pakistan'da 2008 yılında ilan edilen ve geçen yıl Aralık ayındaki okul baskının ardından sadece terör zanlıları için askıya alınan idam cezası moratoryumu yürürlükten kaldırıldı.
İsveç hükümeti, Dışişleri Bakanı Margot Wallstroem'in Arap Birliği zirvesinde konuşmasını engelleyen Suudi Arabistan ile askeri işbirliğini kesiyor.
Türkiye'nin Yayladağı Sınırı Kapısı'nın karşısında bulunan Keseb'de son haftalarda hareketlilik arttı. Bölgedeki muhalifler, bu bölgede sadece İran askerleriyle savaştıklarını ve r
Troyka'nın Yunanistan'a bir daha gelmemesi yeni hükümet için çok önemliydi, ancak şimdi Atina, Avrupa Merkez Bankası EZB, AB ve IMF uzmanlarının yeniden ülkeye gelmesini istiyor.
Çözüm sürecinin tekrar rayına girmesi ile birlikte sürece kimin nasıl katkı vereceği tartışılırken, dindar kesimler son dönemlerde hazırladıkları rapor ve düzenledikleri çalıştayl
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, yaptırımların kaldırılması için kimseye ricacı olmayacaklarını söyledi
Alman Federal Başbakan Merkel, Fukuşima felaketinden dolayı Almanya'da nükleerden vazgeçtiklerini belirterek, Japonya'ya da nükleerden vazgeçmeyi tavsiye etti.
Soma'daki maden kazasının ardından çok tartışılan 'yaşam odası' zorunluluğu getirilmedi. Ancak bugün yürürlüğe giren yönetmeliğe göre, maden sahipleri çalışanların yeryüzüne ç
CHP'den milletvekili aday adaylığını açıklayan eski YARSAV Başkanı Eminağaoğlu, Hakan Fidan için harekete geçti.
İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı Şehit İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal zindanlarında tutulan esirler davasının önceliklerinin en başında kalmaya devam edeceğini, esi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi eylemlerinin benzerlerini hortlatmaya çalışanların bulunduğunu savundu
ABD'de 47 Cumhuriyetçi Senatör, İranlı liderlere bir mektup yazarak, nükleer konusunda anlaşma sağlanırsa, Obama döneminden sonra bu anlaşmayı tanımayacaklarını söyledi. Obama ise mektu