İran'ın batısındaki Piranşehir'de devam eden gösterilerde 3 İran istihbarat görevlisi yaşamını yitirdi.
Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısı İsrail Parlamentosu'nda (Knesset) yapılan ilk oylamada kabul edildi.
Van
Ankara'daki Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi'nde yangın çıktı. Yangının BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin odasındaki klimanın patlaması sonucu meydana geldiği belirtiliyor.
Diyarbakır'daki terör operasyonunda PKK'nın bağış ve haraç listesi ele geçirildi. PKK'ya bağış yapanlardan biri de zırhlı araçların bakım ve onarımını yapan şirketin yöneticisi ç
İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, ülkesinde son günlerde gerçekleşen "rejim karşıtı" gösterilerin sona erdirildiğini iddia etti.
Ramallah kentinde İsrail askerlerinin müdahalesi sırasında açılan ateş sonucu ağır yaralanan Filistinli gencin hayatını kaybettiği bildirildi.
Suriye'nin Humus ilinde Esad rejiminin kuşatmasındaki bölgede, ısınmak için yakılmak zorunda kalınan ağaçların yerine yenileri dikiliyor
ABD'nin Kudüs'ü başkent olarak tanımasının ardından, 'bir müslüman olarak Kudüs'e sahip çıkabilmek adına ben sadece bunu yapabiliyorum' diyerek Kudüs'e doğru yürüyerek yola çıkan Nu
Nijerya'nın kuzeyindeki Borno eyaletinde bir camiye düzenlenen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran lideri Ruhani'yi telefonla aradı. İkili arasındaki kritik telefon görüşmesinde İran'daki gösterilere değinildi.
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Ortadoğu Araştırmaları Merkezi (ORMER) İran Uzmanı Mustafa Caner, İran'daki protestolarda "Kahrolsun ABD" ya da "Kahrolsun İsrail" yerine "Kahrolsun Rusya" slogan�
Kudüs kırsalında yer alan bedevi Arap topluluğu Ebu Nuvvar'daki öğrenciler, İsrail yönetiminin okulları için aldığı yıkım kararı nedeniyle eğitimlerini misafirhanede sürdürüyor.
Hindistan hükümetinin, İsrail’in Rafael savunma şirketi ile yaptığı 500 milyon dolar değerindeki silah anlaşmasını iptal ettiği bildirildi.
Acil serviste sedyeden düşürülen kadın, 15 gün sonra yaşamını yitirdi. Hastanın sedyeden düştüğü ise 1 ay sonra gelen telefon ihbarının ardından ortaya çıktı