Hollanda Başbakanı Rutte, Zeytin Dalı Harekatı'nın kınanması için yaptıkları önerinin AB ve NATO'dan gerekli desteği alamadığını açıkladı.
Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayın programında Cumhurbaşkanlığı Sistemi seçimleri için oy beklentisinin en az yüzde 60 olduğunu söyledi.
Yalova'da, iş dünyası buluşmasına katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yüzde 100 yerli otomobilde, seri üretime 2022 yılında geçileceğini
Fed, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. ABD Merkez Bankası (FED), faizlerin 25 baz puan arttırıldığını açıkladı.
İsrail'in 2007'de Suriye'ye düzenlediği bir saldırıyla ilgili ''Nükleer reaktörü yok ettik'' açıklamasının ardından Başbakan Benyamin Netanyahu aynı politikayı sürdürdüklerini duyur
Erdoğan'ın ''Bir gece ansızın Sincar'a gireriz, orayı da temizleriz'' açıklamalarına koşut Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız Bağdat'ı ziyaret etti. Ancak Irak Dışişleri Bak
Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde devam eden çatışmalarda, Filistinli milis grubun komutanının IŞİD tarafından esir alındığı, sonrasında da infaz edildiği bildirildi.
Demirören Grubu'ndan üst düzey bir yetkili, Demirören Grubu'nun Doğan Medya Grubu'nu satın almak için anlaştığını ve konu ile ilgili açıklamanın bu akşam KAP'a yapılacağını söyled
Suriye'nin İdlib ilinde savaş uçaklarının okul çıkışı öğrencileri hedef alan hava saldırısında 16'sı öğrenci toplam 20 sivil hayatını kaybetti.
HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, avukatlıktan hakimlik ve savcılığa ataması yapılan bin 236 hakim ve savcının çoğunun AK Partili olduğu yönündeki iddialara ilişkin, "Mehmet Yılmaz söz
Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak isteyen PYD/PKK destekçileri, 1995'te Grozni'de çekilen ve Çeçenistan savaşının en çarpıcı karelerinden birini Afrin'de çekilmiş gibi servis ederek ne
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tillerson ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını aktardı.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Afrin konusunda Türkiye'yi kınamak istediklerini ancak AB ve NATO üyelerinden destek gelmediğini söyledi.
Myanmar ordusunun saldırılarında ailelerini kaybeden Arakanlı Müslüman kadınlar ve kız çocukları insan tacirleri tarafından fuhşa zorlanıyor.
Milliyet gazetesi yazarı Serpil Çevikcan, Türkiye'nin PKK ile mücadelesinde izleyeceği yol haritasının detaylarını verdi.