Birleşmiş Milletler tarafından yasa dışı ilan edilmesine rağmen İsrail yönetimi işgal ettiği Filistin toprakları üzerinde binlerce konut inşa etmeyi sürdürüyor.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Tabiri caizse, PKK'nın tam manasıyla inlerine girilmiş vaziyette. PKK'ya karşı büyük bir zafer kazanılacak ve milletimiz PKK'ya diz çöktürecektir." dedi
Birleşmiş Milletler (BM), İsviçre'nin Cenevre kentindeki Suriye konulu görüşmelerin 7. turunun, 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı.
BM Irak İnsani İşler Koordinatörü Grande, "Bölgede 150 ila 200 bin sivilin mahsur kaldığını sanıyoruz. Temiz su ve yiyeceğin bulunmadığı bölgedekiler çaresiz durumda." dedi.
Şanlıurfa'da "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan yargılanan Diyarbakır Milletvekili Tan'a 2 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşün ikinci bölümünü tamamladı.
Taksim’de bir miting hatırlıyorum. Tansu Çiller, Murat Karayalçın ve Alparslan Türkeş artarda kürsüye çıkıp ne kadar laik olduklarını anlattılar. Hatta, Karayalçın, “Biz katı laiki
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşün bugünkü bölümünü tamamladı.
Dündar, Fransa'da 1789 yılında Bastille hapishanesinin basılarak mahkumların özgür bırakıldığı olayı hatırlattı.
MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada 25 yıl hapis cezasına çarptırılan ve tutuklanmasına karar verilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu ile ilgili yeni bir gelişme
CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na hakkında MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla ilgili görüntülere ilişkin davada 25 yıl hapis cezası verildi.
Körfezden gelen bir son dakika haberine göre, Yemen Donanması Suudi liderliğindeki koalisyona yönelik bir misilleme saldırısı ile, güneybatı Taiz'in dışındaki sularda savaş gemisini vurd
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2018'den itibaren tüm illerde "e-sınav" salonlarının faaliyete geçmesiyle motorlu taşıt sürücü kursu sınavlarında kağıt ve kalem kullanımı sona ere
Başbakan Yıldırım, "Allah'ın izniyle, milletimize ve insanlığa hizmet yolunda bizi hiç kimse durduramaz. 15 Temmuz alçakları bunu denediler, başaramadılar. Bu millet onlara gereken cevabı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İrfandan yoksun bir kültür, sanat ve ahlaktan yoksun bir sporla hiçbir yere varamayız. Bu yaklaşımla bırakınız dünya çapında isimlere ve eserlere sahip olmayı,