Soma'daki maden faciasının ardından işten çıkarılan işçilerin tazminatları, ödenmeye başlandı. Tazminatlarının ilk taksiti hesaplarına yatan işçiler, banka şubeleri önünde kuyruk
Almanya ziyaretini sürdüren Abdülfettah el-Sisi, Siemens firması ile 8 milyar euroluk yatırım anlaşması imzaladı.
TMSF'den Bank Asya ile ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama geldi
Van'ın Çaldıran ilçesinde yaşları 15 ile 18 arasında değişen liseli 4 kızdan 8 gündür haber alınamıyor. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ailelerin dün kayıp başvurusunda bulunduğu
İran'ın nükleer programı hakkında İran ile 5+1 ülkeleri arasında nisanda varılan uzlaşı sonrası nihai anlaşma metninin yazımı amacıyla yürütülen müzakerelerin altıncı turu Avustu
Uzmanlara göre kanserle hastanın güçlendirilen bağışıklık sisteminin mücadele etmesini sağlayan "immünoterapi"den, kemoterapi ve radyoterapi gibi mevcut tedavi yöntemlerine oranla daha y�
CHP İstanbul İl Başkanlığı Bilişimden Sorumlu İl yönetim Kurulu Üyesi Tayfun İşbilen, Fuat Avni'nin seçim iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca takipsizlik kararı verilen "Sözde Kudüs Ordusu Terör Örgütü" soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı iddialarına ilişkin Paralel Devlet Yap�
Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun bazı illerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Mısır'da Temyiz Mahkemesi, 2011'de protestolarla devrilen eski cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in "göstericileri öldürmek" suçlamasında verilen beraat kararını bozdu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile polis istihbarak birimleri, Dink suikastının nasıl işlendiğini gözler önüne seren çarpıcı bir rapor hazırladı.
Facebook, Pazar günü yapılacak genel seçimler için 'Oy Veriyorum' butonu sunulacağını açıkladı. Türkiye'deki seçmenler, oy kullandıkları bilgisini arkadaşlarıyla paylaşabilecek.
Geçtiğimiz günlerde Suud'da bir camiye düzenlenen intihar saldırısı sırasında kendilerini intihar eylemcisinin üzerine atan iki kahraman genç, dünyanın gündemine oturmuş durumda.
Al Jazeera, Myanmar'daki şiddetten kaçan Rohingya Müslümanlarıyla Hindistan'da kaldıkları kampta konuştu. 32 yaşındaki Muhammed, Hindistanlı yetkililer tarafından götürülen eşi ve 9 ay
Almanya Başbakanı Merkel ile düzenlediği basın toplantısında Sisi'yi protesto eden gazeteci Fagr Eladly, Mısır'da haksızlığa uğrayan insanların sesi olmak istediğini söyledi.