Fas hükümeti, İsrail'in yerleşim birimi politikası ile Kudüs'ü "Yahudileştirme" çabalarına tepki gösterdi.
Esed ailesiyle İsrail’in yıllardır devam eden işbirliği belgelendi.
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada yaklaşık 150 kişilik bir grubun 'canlı kalkan' olduğu, bunların içine sızan kişilerin askerleri katlettiğini açıkladı
Toplumsal yapının ifsad edilmesi, gençlerin uyuşturucu ile zehirlenmesine sebep olan çeteler şehrin göbeğinde cirit atıyor.
Soma maden kazası ceza davasının 3’üncü duruşmasının ikinci celsesi başladı. Ailelerin davaya ilgisinin azaldığı gözlendi.
İngiliz haber gazetesi İndependent, İran'ın IŞİD ile mücadele koalisyonuna katılıp Suriye'deki operasyonlara katılacağını iddia etti.
Irak Kürdistan Hükümeti Sözcüsü Sefin Dizayi, PYD'nin Suriye'nin kuzeyinde partilere hayat hakkı tanımadığını, sadece kendisini empoze ettiğini belirterek, bunu kabul etmeyeceklerini söy
Sağlık Bakanlığı ile Türk Kızılayı tarafından yürütülen TÜRKÖK projesi kapsamında toplanan kök hücrelerle dünyanın herhangi bir yerinde nakil bekleyen hastalar tedavi edilebilecek.
YSK, milletvekili genel seçiminin yenilenmesi halinde, 90 günlük süreyi kısaltma yetkisi bulunduğuna karar verdi.
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul başta olmak üzere bazı illerde kısa süre sağanaklar görülürken, yurt genelinde sıcak bir hava bekleniyor.
Kurulacak hükümette AK Parti’ye 12, CHP’ye 7, MHP ve HDP’ye 3’er bakanlık düşüyor. Ancak MHP’nin isim vermemesi halinde bu bakanlıklar diğer partiler arasında pay edilecek.
Mevzuata göre, milletvekillerine sağlanan emeklilik hakkından yararlanabilmek için 2 yıl süreyle vekillik yapmak gerekiyor
İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi, nüfusunun yüzde 12'si Müslüman olan Londra'da 2014'de erkek bebekler için en çok tercih edilen ismin "Muhammed" olduğunu açıkladı
KCK liderlerinden Cemil Bayık'ın "ABD ile dolaylı olarak görüşüyoruz" şeklindeki sözlerinin ardından ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan "PKK ile doğrudan ya da dolaylı bir görüşmemiz yo
Son günlerde tüm Türkiye'yi kavuran çöl sıcaklarının 4 gün daha ülkeyi etkileyeceği belirtildi.