TEOG sınavına bugün girecek öğrenciler, Türkçe, Matematik ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinin sorularını cevaplandıracak
Avrupa Parlamentosundaki Hristiyan demokratlar grubu, Avrupa'ya insan kaçıran çetelerle askeri mücadele yapılmasını, inan kaçakçılarına ait gemilerin batırılmasını teklif etti.
Suudi Arabistan'da, 'dünyanın en uzun süre görev yapan dışişleri bakanı' sıfatına sahip olan Suud Faysal, alınan yeni kararla görevini devretti.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve EHAD İstanbul Şubesi işbirliği ile İstanbul geneli “İmam Hatip Ortaokulları arası Amme Cüzü ezbere okuma yarışması”nda dereceye giren öğr
İsrail’de yaşayan Filistinliler, İsrail'in "ruhsatsız" oldukları iddiasıyla Araplara ait evleri yıkması olaylarının artmasını Tel Aviv’de düzenledikleri gösteriyle protesto etti.
Kurulduğu günden beri doğu halkına zulmeden PKK şimdi de kahvehanede olay çıkardı. Diyarbakır'da PKK'nın gençlik yapılanması YDGH üyeleri kahvehanede dehşet saçtı.
Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşad Salihi, Türkiye dışında hiçbir ülkeden yardım almadıklarını belirterek, diğer Türk cumhuriyetlerinin kendilerine kayıtsız kaldıkları siteminde bu
ABD Başkanı Barack Obama, ABD'nin Baltimore kentinde dün patlak veren türden şiddet olaylarının haklı gerekçesinin olmadığını söyledi.
Boksör Mike Tyson, Paralel Yapı'nın övünç kaynağı olarak lanse edilen Türk okullarına atfen bir fotoğraf paylaştı.
Şimdi bazı doğrular, doğruluğu ispat edilemediği için uzun süre yanlış kabul edilmiştir; bazı yanlışlar da yanlışlığı ispat edilemediği için uzun süre doğru…
Çin zulmünden kaçarken yakalanan ve Tayland'da tutuklu bulunan Uygur Türkleri için iade kararı verildi.
Nepal 7,9’luk depremle sarsıldı, ölenlerin sayısı 4 bine yaklaştı. Peki benzer bir deprem İstanbul’da gerçekleşseydi… Türkiye’nin sayılı deprem uzmanları cevap verdi.
HDP, Türkiye’nin birliğine aşırı hassasiyet gösteriyor. Çünkü ancak sınırları tartışma konusu olmaktan çıkararak Türkiye’nin her yerinde siyaset yapabileceğini ve herkesten oy iste
Suriye'nin güneyinde Filistinli mültecilerin yaşadığı Yermuk Mülteci Kampı'nda 18 bin kişi kaldı. IŞİD ve rejim tehdidi altında hayatta kalmaya çalışanlar, uluslararası toplum tarafı
BM İnsani İşler Koordinatörü James Rowley, uluslararası topluma Gazze'den ambargonun kaldırılması ve bölgedeki insani sorunların çözülmesi için harekete geçmesi çağrısında bulundu.