Cumhurbaşkanı Erdoğan Düzce'de Ak Parti İl Kongresi öncesi konuşuyor. Erdoğan Türkiye'ye yönelik saldırıları anlatırken diziyi örnek gösterdi ve "İzliyorsunuz değil mi" dedi.
Bu yıl 44'üncüsü düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde En İyi Youtuber ödülü alan Enes Batur'un ödülü geri alındı.
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, son çıkan KHK ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt verdi. Gül, 'Bunu oraya buraya çekmenin manası yok. Bütün hayatım�
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in koruma müdürü Yüzbaşı Burak Akın, “Ben FETÖ üyesiyim” diyerek teslim oldu. Bu şok itiraf polisleri de şaşkına çevirdi. Yüzbaşı
İsrail'in, sığınma talebinde bulunan binlece Afrikalıyı kendilerine tanınacak birkaç aylık süre içinde ülkeyi terk etmemeleri halinde hapis cezasına çarptıracağı ileri sürüldü.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Şahsi hayalim şu, Demokrat Parti gibi, Saadet Partisi gibi partilerle bir ittifak yapmayı arzu ederim. 'CHP ile bir ittifak yapar mısınız?' derseniz,
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir kültür merkezine düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 40 kişi öldü. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
Erdoğan, Sudan Cumhurbaşkanı El-Beşir ile Sudan'ın Kızıldeniz kıyısındaki Sevakin Adası'nda incelemelerde bulundu, Hanefi ve Şafi camiler ile gümrük binasını gezdi. Burada düzenlenen
İngiliz vatandaşı hemşire Meral Menteş Liggins hakkında, pasaport kontrolünde sorular soran polise, “Terörist miyiz, FET֒cü müyüz, bu kaçıncı kontrol. Belki de sen FET֒cüsün” d
Hollanda Başbakanı Rutte, ülkesi ile Türkiye arasındaki ilişkilerin halen "soğuk" olduğunu belirterek, "İlişkilerin düzelmesinin iyi olacağını düşünüyorum." dedi.
Müslümanlar ile Hristiyanların Kudüs konusundaki görüş birliğine dikkati çekmek için 'Noel Baba' kostümü giyen Filistinli genç, İsrail askerleri tarafından vuruldu.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Kuzey Kore'nin son balistik füze denemeleri üzerine sert yaptırımlar içeren tasarıyı 15-0 oyla kabul etti.
İsrail terörü artarak devam ediyor. BM'de ABD'nin kararının ezici çoğunlukla reddedilmesinin ardından iyice barbarlaşan İsrail, kadın çocuk demeden saldırıyor.
Metropoll Araştırma'nın ekim ve kasım ayı anket sonuçlarına göre, İYİ Parti'nin asıl rakibi AK Parti ve MHP değil, CHP.
Yılın en iyi 10 teknolojik buluşu, tıp, elektronik, fizik, kimya ve mühendislik alanlarında gerçekleştirildi