Avrupa Parlamentosu Türkiye Forumu Genel Sekreteri Batalla, "Türkiye-AB müzakereleri kesinlikle askıya alınmamalı ve sonlandırılmamalı. Bu, AB açısından ölümcül bir stratejik hata olur.
ABD Yönetimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumaları için yapılması planlanan 1.2 milyon dolarlık silah satışını öngören bildirimi geri çekti.
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM bürokrasisini eleştirerek reform yapılması gerektiğini vurguladı.
Eyfel Kulesi'nin etrafına güvenlik nedeniyle kurşun geçirmez cam takılmaya başlandı.
İran'ın IKBY'ye Irak'tan ayrılmaları durumunda bütün sınır kapılarını kapatarak bölgeyi yalıtılmış hale getirecekleri yönündeki uyarısını değerlendiren Uzman Doğacan Başaran "B
Filistin Devlet Başkanı Abbas, Hamas lideri Heniyye ile yaptığı telefon görüşmesinde Filistin siyasi bölünmüşlüğünün sonlandırılması konusunda atılan adımlardan memnun olduğunu s
Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhur Başkanı Erdoğan, Türkevi temel atma töreninde konuştu.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Türkiye ile gerilime sebep olan Başika Kampı'nın kısa zamanda boşaltılmasını istediklerini açıkladı ve Musul yakınlarında IŞİD ile bağlantılı 500
MEB müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG'un kaldırılmasıyla ilgili olarak "Sınavsız model seçeneği değerlendiriliyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 72. Genel Kuruluna katılmak üzere özel uçak "CAN" ile TSİ 22.00'de ABD'nin New York şehrine geldi.
ABD'nin Körfez'deki müttefiki Kuveyt, Kuzey Kore'nin Kuveyt büyükelçisine ülkeden ayrılması için 1 ay süre tanındığını açıkladı. Kuveyt, Pyongyang ile diplomatik ilişkilerin seviyes
Mardin'de düzenlenen AK Parti Kızıltepe Olağan 6. Kongresi'nde konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, '' 70 kişilik sınıfta öğretmen bir öğrencisine bir dakika ayırabilir mi? Daha
Yıldırım, "Eğitimin her seviyesinde geleceğe uygun programların uygulanması ve teknolojinin en yüksek seviyede kullanılması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz." dedi.
İspanya'da yaklaşık bin kadar entellektüel, Katalonya'daki bağımsızlık referandumu girişimine karşı bir bildiri yayımladı.
Bakan Yılmaz, yarın başlayacak 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.