IŞİD'den gelen son dakika haber bu kez örgütün birbirine düştüğü yönünde oldu, çaldıklarını paylaşamayan IŞİD'de kriz çıktı.
İsrail askerlerinin 1967'den bu yana ilk kez Mescid-i Aksa'nın mihrabını postallarıyla çiğnediği ortaya çıktı.
Afganistan'da 60 yıldır görülmeyen sivri dişli misk geyiği, ülkenin kuzeydoğusunda yeniden tespit edildi.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dileyip dilemediğiyle ilgili, “Ofisinden yapılan açıklama buna işaret ediyordu" dedi
Yürürlüğe giren Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a göre, kimden geldiği belli olmayan mesaj ve ileti gönderenlere 1000 lira ila 10 bin lira arasında değişen idari para ceza
Avusturyalı Müslümanlar Girişimi, İslam Kanunu Tasarısı'nın yeniden müzakere edilmesini istedi.
Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti milletvekillerinin, Filistin’in resmen tanınması için meclise teklif sunacakları bildirildi.
Irak'ın Musul kentinde terör örgütü IŞİD, namaz vakitlerinde dükkanları kapatma zorunluluğu getirdi.
El Kaide tarafından yapılan açıklamada ABD öncülüğündeki Koalisyon Güçlerine karşı birlik ve kardeşlik vurgusu yapıldı.
İsrail'in, Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıda, "savaş suçu" işlediğini mahkemece onaylandı.
Eskişehir'den 2 yıl önce giderek yerleştiği Suriye'ye yaklaşık 1,5 ay önce 13 yaşındaki erkek kardeşini de götüren Ersen Çelik'e babası İlyas Çelik dön çağrısında bulunarak, 'Kar
Derhanelerin dönüştürülmesini bahane ederek AK Parti'den istifa eden Kütahya Milletvekili İdris Bal, yeni kurduğu partisini yarın bir toplantıyla tanıtacak.
Filistinli kaynaklar, İsrail'de aşırı sağcı Yahudi grupların yarın Mescidi Aksa'yı kuşatma çağrısı yaptığını açıladı.
IŞİD, üyelerinin Kerkük'e girmek için sahte kimliği kullandığı, hasta numarası yaptığı, kadın kıyafeti giydiği iddia edildi.
Daha önce ABD tarafından da uyarılan ve bütün sorumluluğu üzerinden atmış görünen Irak Ordusunun 'rahat' tavırlarının Batılı ortaklarını rahatsız ettiği ifade ediliyor.